ΗΓΟ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΗΣ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ




Σε μια πολύ εορταστική εκδήλωση έγινε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου έγινε για πρώτη φορά  η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Ερμιονίδας στην καφετέρια BREAK πού βρίσκετε στο 3ο χλμ Κρανιδίου –Πορτοχελίου. Το παρόν έδωσαν το διοικητικό συμβούλιο το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πριν την κοπή της πίτας ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Δημαράκης αναφέρθηκε στην νέα προσπάθεια πού έγινε.
Χαρακτηριστικά ανέφερε :
“Εύχομαι ο νέος χρόνος να έρθει με υγεία και καλά αποτελέσματα. Είναι στην ουσία η πρώτη χρονιά της ομάδας με την νέα της ονομασία σαν Ενωση Ερμιονίδας ,καθώς  είναι και η πρώτη φορά πού κόβουμε μία πίτα όλοι μαζί,
Ξεκίνησε μια πολύ δύσκολη προσπάθεια το καλοκαίρι και όσο περνά ο καιρός γίνετε και πιο δύσκολη. Το παρήγορο είναι ότι στην προσπάθεια αυτή πού ξεκινήσαμε είμαστε όλοι μαζί, διοικητικά περισσότερο και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τα αποτελέσματά της είναι πολύ ενθαρρυντικά αλλά αυτό πού βλέπω είναι ότι  στην συνέχεια μπορεί να είναι ακόμα καλύτερα από εδώ και πέρα. Πιστεύω πως η ομάδα από εδώ και πέρα θα κάνει ένα δεύτερο ξεκίνημα πολύ πιο δυνατό από το προηγούμενο Πιστεύω ότι το έμψυχο υλικό της ομάδας μας κοντεύει να γίνει ένα πολύ καλό σύνολο πού πρέπει να είναι από τα 3-4 του πρωταθλήματος. Αυτό πού μένει βέβαια είναι να το αποδείξουμε σε όλους.”
Για τους φιλάθλους της ομάδας ανέφερε :   “ Τα πρώτα δείγματα δεν είναι αυτά πού θέλαμε ( μετά την συνένωση) αλλά δεν νομίζω να έχει και άλλη ομάδα φίλαθλο κόσμο πού να την ακολουθεί τόσο πολύ όταν για παράδειγμα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Μανδραικό πού παίξαμε ένα δύσκολο παιγνίδι είχαμε τουλάχιστον 100 φιλάθλους κοντά μας “
Για τα οικονομικά ανέφερε :  “Οικονομικά προβλήματα υπάρχουν παντού αλλά θα βρούμε ένα τρόπο να τα ξεπεράσουμε “
Τελειώνοντας ο Β.Δημαράκης  “ Πιστεύω λοιπόν ότι όλα τα προβλήματα ι όταν υπάρχει θέληση και αγάπη  για την ομάδα και αυτό πού κάνουμε όλα ξεπερνιούνται αλλά κακά τα ψέματα όλα εξαρτώνται από εσάς ( αναφερόμενος στους ποδοσφαιριστές)  και αρχής γεννωμένης από την Κυριακή  πού έχουμε ένα σημαντικό παιγνίδι εκτός έδρας πού πιστεύω πως μπορούμε να το κερδίσουμε αφού βλέπω πως είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θα γίνει ένα καινούργιο ξεκίνημα. Εύχομαι να τελειώσουμε την χρονιά με επιτυχία και υγεία για όλους “.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Κώστας Καταχανάκης ο οποίος βρήκε το φλουρί. Μάλιστα ο Καταχανάκης είχε και τα γενέθλιά του αφού έκλεισε τα 20 και μπήκε στα 21.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes