ΗΓΟ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΤΡΟΙΖΙΝΙΑΚΟΣ 1-0Ένα γκόλ από τον 17χρονο Αλέξανδρο Νίκα στο 62 η Ένωση κέρδισε τον Τροιζινιακό με σκορ 1-0. Ο Γιάννης Δουβίκας χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο . Άλλες καλές φάσεις πού έγιναν καταγράφονται όλες υπέρ της Ένωσης αφού ο Τροιζινιακός ελάχιστες φορές έφτασε στα καρέ της Ένωσης .Στο 12 και στο 22 ο Δερμιτζάκης σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε έξω από τα δοκάρια του Σωτηράκη.Στο 26 ο Τζώρτζης σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή αλλά κ Σωτηράκης απέκρουσε σωτήρια.Στο 40 σουτ του Μαναριώτη η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 62 ο Μενίκου σέντραρε από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Νίκα και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηράκη κάνοντας το 1-0.Στο 86  ο Κούσης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά ΄το σουτ που έκανε η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Π.Καπετάνιος με βοηθούς τον Κορολή και Χριστόπουλο
.ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  Καλυβόπουλος,Μπούρας, Κάντιας, Τσολακούδης, Κωνσταντινίδης, Cojocaru,Στάικος, Μπροδήμας, Τζώρτζης, Δερμιτζάκης,Μαναριώτης.

Στο δευτερο  ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Τζιέρης, Σωπιάδης,Μενίκου, Κέλλυ, Λαμπρούσης, Στεργίου, Κούσης, Νίκας, Δημαράκης και Κρητικός .

ΤΡΟΙΖΙΝΙΑΚΟΣ : Ι.Σωτηράκης, Λιώσης, Λούκος, Σαραντόπουλος, Λ Σωτηράκης, Λάφης, Καλιβόπουλος, Κατσέλι, Δειμέζης, Μπουρίκας, Δελαπόρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes