ΗΓΟ

Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 5-1 ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΤΟΝ Ο.Φ.ΗΛΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



Σε φιλικό αγώνα πού έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην Ερμιόνη η ομάδα Νέων της Ερμιονίδας κέρδισε την ομάδα του
Ο.Φ.  Ηλιοκάστρου με σκορ 5-1.
Το σκορ άνοιξε στο 11’ λεπτό ο Χατζησοφρωνίου με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 13’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ζαραφωνίτη από τους αμυντικούς μας. Το εκτέλεσε ο Μπογιούρας και ο Μπουράτης με εκπληκτική απόκρουση στην δεξιά του γωνία κράτησε κράτησε το « μηδέν». Μέσα σε δύο λεπτά ο Κοροντίνης ( 21’) και Κολλάς ( 22’) με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0 πού ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.  Στο 59’λεπτό ο Κολλάς με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 για να μειώσει στο 81 λεπτό ο Ζαραφωνίτης με πλασέ . Το τελικό 5-1 πέτυχε ο Κολλάς ο οποίος έκανε και χατ-τρίκ με σουτ μέσα από την περιοχή.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χρήστος Παλυβός
Ερμιονιδα Κ-20 : Μουράτης, ( 71’ Σάββας), Καρανάσιος ( 65’ Ρίκα), Νικολάου ( 80’ Τσέλλος), Ηλιού ( 65’Τσιούνι) , Παρασκευόπουλος, Παραγιουδάκης, ( 80’ Παπανδριανός), Κοροντίνης ( 46’ Παπασταύρου), Παλαιοπάνος,Κολλάς, Χατζησοφρωνίου ( 80’ Κρητικός), Δημαράκης ( 46’ Διαμαντής)
Ο.Φ. Ηλιοκάστρου :Σαλογιάννης, Ευσταθίου, Τζανής, Ντάκος, Δαγρές, Κονδύλης, Ζαραφωνίτης, Παπασταύρου, Μπουγιούρας, Σαράντος, Οικονομόπουλος,
Επίσης αγωνίστηκαν : Κοροντίνης, Κατσιάβελας, Βόντας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes