ΗΓΟ

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ-ΧΑΝΙΑ 0-0 ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE

Ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο αγώνας της ομάδας μας πού έγινε στο γήπεδο Κρανιδίου απέναντι στην ομάδα του Α.Ο.Χανίων. Ήταν ένας αγώνας
δυνατός με πολλές φάσεις , οι περισσότερες για την ομάδα μας με δύο κόκκινες κάρτες , μία για κάθε ομάδα και πάρα πολύ κόσμο στις εξέδρες.
Η ομάδα μας θα μπορούσε να είχε προηγηθεί σε τέσσερις τουλάχιστον περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο με πρωταγωνιστές τους Συμελίδη ,Παβίσεβιτς Κολόκα και Σβόγιτς  όμως σε ενέργειες των πρώτων δύο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και στις δυο τελευταίες οι μπάλα έφυγε άουτ. Στο 36 λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Γκοτόβου . Στην  επανάληψη είχαμε μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Σβόγιτς στο 59 όταν σούταρε πολύ έξω από την περιοχή και ο Ρίζος απέκρουσε στο "γαμα" σε κόρνερ ενώ στο 74 κεφαλιά του Καραδέμητρου μετά από σέντρα του Μουσταφίδη έφυγε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Ρίζου.Στο 88 λεπτό ο Παβίσεβιτς είδε την δευτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. 
Ο διαιτητής Ι. Σφακιανάκης έκανε ρεσιτάλ διαιτησίας μαζί με τους βοηθούς του.
Ερμιονίδα ( Ρ.Μπολάνο) : Πονηρός, Μουσταφίδης, Κολόκας, Τούτοριτς, Τζανής, ( 63’ Σαμαράς), Ομο, Σβόγιτς, Συμελίδης, Παβίσεβιτς, Chacon, ( 57’ Καραδέμητρος), Βλαχόπουλος. ( 85’ Γυφτοκώστας)
Α.Ο.Χανιά ( Σούλης Παπαδόπουλος) : Ρίζος, Μανωλάς, Παγώνης, Γκότοβος, Παπατζίκος, Σαλιγαρδάκης, Γκούμας, Καραγιάννης,( 53’ Κοντέων),  Καραλής,( 42’ Καμινιώτης)  Κρητικός, ( 88’ Γουέλκαμ) Πάγκαλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes