ΗΓΟ

Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ


Οι νέοι αθλητές είναι το "αύριο" του Συλλόγου μας.

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι ενημερωτικές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κρανίδι και την Ερμιόνη το διήμερο 17&18 Σεπτεμβρίου, σχετικά με την έναρξη των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας ενόψει της νέας Ποδοσφαιρικής Χρονιάς.

Όπως έχει δεσμευτεί η διοίκηση , η στελέχωση και η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής αποτελεί προτεραιότητα μιας και φιλοδοξούμε να δουλέψουμε πάνω στο ταλέντο των παιδιών της Ερμιονίδας με σκοπό η πρώτη ομάδα να στελεχωθεί με ποδοσφαιριστές από τα ""σπλάχνα" της.Χρόνο με τον χρόνο ανεβαίνουμε και ένα σκαλί παραπάνω. 
Σ.Δεστές- Ν.Κάκογλου-Κ.Λαφιώτης
Φέτος με την ομάδα μας να συμμετέχει στην Footall League, οργανώσαμε τα τμήματα Υποδομής της Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε.σε άκρως επαγγελματικά πρότυπα. Η συνεργασία μας με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Νικηφόρο Κάκογλου, ο οποίος θα είναι ο τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων Υποδομής, βάζει σε νέα εποχή τις Ακαδημίες του Συλλόγου μας.
Παράλληλα ο κ. Κάκογλου θα έχει στο πλευρό του τον Κωνσταντίνο Λαφιώτη και τον Ευστράτιο (Στρατή) Δεστέ οι οποίοι και θα αναλάβουν να υλοποιήσουν το φιλόδοξο πλάνο μας που αφορά τα τμήματα υποδομής.Εμείς ως Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Π.Α.Ε. πιστεύουμε ακράδαντα ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός επιτελούν σπουδαίο κοινωνικό έργο και μέσα στα πλαίσια αυτά, εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε όλο και περισσότερα παιδιά της Ερμιονίδας να συμμετάσχουν στην χαρά του αθλητισμού μέσα από τις τάξεις της ομάδας μας.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes