ΗΓΟ

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΤΟΣ Ο ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ


Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο Κρανιδίου η προετοιμασία της Ένωσης Ερμιονίδας για τον δύσκολο εντός έδρας ....
αγώνα με τον Ατρόμητο Αχαΐας με εκπαιδευτικό δίτερμα και ασκήσεις τακτικής.


 Σημαντική απουσία για τον Δημήτρη Σπανό είναι αυτή του Κώστα Βλαχόπουλου.. Ο 32χρονος επιθετικός υπέστη ρήξη μηνίσκου  στον νικηφόρο εκτός έδρας αγώνα των «κυανοκιτρίνων»  με τον Παναρκαδικό και την Τετάρτη υπεβλήθη σε επιτυχή επέμβαση στο νοσοκομείο Άργους από τον χειρούργο γιατρό Δημήτρη Κατσένη. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους εκτιμάται ότι θα είναι σε ένα μήνα περίπου λίγο πριν τον εκτός έδρας με τον Παναργειακό.

Ο Δημήτρης Σπανός για τον αγώνα της Κυριακής δήλωσε : « Μας περιμένει ένα ακόμη πιο δύσκολο ματς από αυτό της με τον Παναρκαδικό . Θέλω οι παίκτες μου να δείξουν την ίδια «πείνα» για τη νίκη που έδειξαν στην Τρίπολη . Πρέπει όμως να παραμείνουμε προσγειωμένοι, γιατί κάθε ματς είναι διαφορετικό.»

Εν τω μεταξύ η πολύ καλή πορεία και η πρώτη θέση στον βαθμολογικό πίνακα του τετάρτου ομίλου έχει σκορπίσει θύελλα ενθουσιασμού στους οπαδούς και φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι αναμένετε να κατακλείσουν το δημοτικό στάδιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes