ΗΓΟ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 3-1




Μία επκπληκτική Ενωση Ερμιονίδας παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο κέρδισε την Καλαμάτα μπροστά σε 500 φιλάθλους με σκορ 3-1


Το σκορ άνοιξε στο 3 λεπτό με κεφαλιά του Λαζάρου ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Στάικου. Ένα λεπτό αργότερα ο Σκαρλάτος με εκπληκτική κεφαλιά έκανε το 1-1.  Στο 71 λεπτό ο Κανελλόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-1 .  Στο 87 λεπτό ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή της Καλαμάτας η μπάλα κτύπησε στο πόδι του Τσιμικλή για να γίνει το τελικό 3-1.
Στο 82 λεπτό ο Σκαρλάτος αντίκρισε την δεύερη κίτρινη κάρτα, ενώ στο ίδιο λεπτό πλασσέ του Κανελλόπουλου η μπάλα αποκρούστηκε από το δεξί δοκάρι των φιλοξενούμενων,
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Ιωσήφ Σφακιανάκης (Αθηνών)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός) : Πονηρός, Βλαχόπουλος  Κρίστο, ( 67 Τζιέρης), ,Λαζάρου, , Κολόκας , Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης,( 91 Βιρβίλης),  Κανελλόπουλος,( 92 Σχοινάς),  Δήμας, Θωμάς.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ  (Τάκης Σακελλαρόπουλος ) : Κολοβούρης, Σκαρλάτος, Τριανταφυλλάκης, Κατούτσι, Ντία , ( 82 Καλογερόπουλος), Τσιμικλής, Καραχάλιος, Μπελεβέντης, Καλατζής, Ρήγας ( 46 Πούτσι) Αθανασόπουλος ( 75 Τσιρίλο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes