ΗΓΟ

Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. 0-2



Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας πού έγινε στο γήπεδο Κρανιδίου παρουσία 150 περίπου θεατών η Ενωση Ερμιονίδας ηττήθηκε από την ομάδα του Παναρκαδικού με σκορ 0-2.

Η Ενωση θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο 5 λεπτό όταν ο κρίστο βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ πού έκανε η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 19 λεπτό  η μπάλα έφυγε άουτ ύστερα από δυνατό σουτ του Συμελίδη. Στο 39 λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων Λυράκης απέκρουσε σωτήρια διαδοχικά σουτ του Μουκίδη την πρώτη φορά και του Σταίκου την δεύτερη. Στο 42 λεπτό οι παίκτες του Παναρκαδικού εκτέλεσαν φάουλ από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Μέλλο πού με πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 44 λεπτό ο Λυράκης απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ δυνατό σουτ του Μουκίδη. Στο 53 λεπτό δυνατό σούτ του Βλαχόπουλου η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Στο 55 λεπτό ο Κριστιάν με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής έστειλε την μπάλα στο « γάμα» του Πονηρού κάνοντας το 0-2. Στο 62 λεπτό ο Παπανικολάου ύστερα από σέντρα του Φράγκου έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λυράκη. Στο 66 λεπτό πλασέ του Μπινιχράκη μέσα από την περιοχή απέκρουσε σε κόρνερ ο Πονηρός. Στο 88 λεπτό δυνατό σουτ του Σκούφαλη η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.
Διαιτητής του αγώνα ο Κώστας Ιωαννίδης ( Αργολίδας)

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Πονηρός, Παπανικολάου Βιρβίλης, Τσώνης, Σαμαράς, Μουκίδης, Στάϊκος Συμελίδης, Κρίστο , Δήμας, Βλαχόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν  : Μολώνης, Κολόκας, Κιοσσές, Λαζάρου, Σχοινάς, Παπασταύρου, Φράγκος.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ Α.Ο. : Λυράκης, Πετρόπουλος, Μπούτας, Κυριακόπουλος Γ. , Μπεντεβής, Σκαρος, Ανδριόλας. Μέλλος, Μπινιχράκης , Σαλαπάτας, Σιμόν.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν :  Κριακόπουλος Δ, . Σταθουλόπουλος, Σκούφαλης, Μουστόγιαννης, Λεμάν, Δήμος, Λαγός Σ., Κριστιάν, Νάνος, Αρδάμης, Μανέλης , Παπαζούδης.

Γραφείο τύπου Ένωσης Ερμιονίδας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes