ΗΓΟ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΙΜΙΟΝΙΔΑΣ



Παρουσία 70 περίπου μελών πραγματοποιήθηκε η ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης Ερμιονίδας με θέμα τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό  αλλά και την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

 Την ομιλία άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Δημαράκης ο οποίος ανέφερε πώς επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες  θα πρέπει να γίνει μία νέα γενική συνέλευση εντός δέκα ημερών για να μπορέσουν να εγκρίνουν τα μέλη τον επίσημο οικονομικό απολογισμό.
Στην συνέχεια εκλέχτηκε από τα μέλη ο πρόεδρος της γενικής συνέλευσης πού θα είναι ο κύριος Δημήτρης Πατσός.
Το λόγο μετά πήρε ο Πρόεδρος της ομάδας Βαγγέλης Δημαράκης ο οποίος έκανε μία αναφορά στο περσινό ξεκίνημα των τριών ποδοσφαιρικών σωματείων ( Ερμής Ερμιόνης, Ένωση Ερμιονίδας, Αστέρας Θερμησίας) στην ανάγκη πού έπρεπε να γίνει η Ένωση αυτή . Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις δύο ομάδες και στους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται. Τόνισε ότι στις δύο ομάδες Ένωση Ερμιονίδας και ΑΕΚ Κρανιδίου αγωνίζονται περίπου 45 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων στην ΑΕΚ Κρανιδίου είναι όλοι από την περιοχή της Ερμιονίδας ενώ για την Ένωση είναι ανάγκη να αγωνίζονται « ξένοι « ποδοσφαιριστές για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο περιφερειακό πρωτάθλημα ενώ μετά από 2-3 χρόνια θα αποτελείτε από ποδοσφαιριστές της Ερμιονίδας. Επίσης ζήτησε στην νέα προσπάθεια πού θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες από το νέο συμβούλιο να πλαισιωθεί από νέους ανθρώπους πού θα έχουν την θέληση να βοηθήσουν την ομάδα και να αφιερώνουν λίγες ώρες την εβδομάδα Στο τέλος της ομιλίας του ανέφερε ότι αποχωρεί από την προεδρία για προσωπικούς λόγους και ότι δεν θα είναι υποψήφιος όμως όταν και εάν χρειαστεί θα βοηθήσει.

Τον λόγο μετά πήρε ο αντιπρόεδρος της ομάδας Αργύρης Λυμπερόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη της ομάδας για την προσπάθεια πού έκαναν την χρονιά πού πέρασε .Ζήτησε από αυτούς πού πίστεψαν στην προσπάθεια αυτή πού ξεκίνησε να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα και τόνισε χαρακτηριστικά «ρίξαμε τα θεμέλια  βάλαμε και το μπετό και συνεχίζουμε. Αυτό πού πιστεύουμε τόσο εγώ όσο και ο πρόεδρος είναι ότι αυτή η προσπάθεια πρέπει να έχει συνέχεια για το καλό του ποδοσφαίρου της Ερμιονίδας» Τελειώνοντας ανέφερε ότι είναι ανάγκη να υπάρξει συνέχεια στην προσπάθεια αυτή και κάλεσε τα μέλη να είναι κοντά στην επόμενη γενική συνέλευση πού θα αναδείξει το νέο δ.σ. και ότι θα είναι παρών σε όποιο πόστο της ομάδας χρειαστεί.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ..............

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes