ΗΓΟ

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ 1-0


Ο χρυσός σκόρερ Κωστας Δερμιτζάκης


Παρουσία 300 και πλέον θεατών και κάτω από ένα καλοκαιρινό καιρ΄λο η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε τον Μανδραικό με 1-0 και έκανε ένα βήμα πιο κοντά στην σωτηρία. Χρυσός σκόρερ για την Ένωση ο Κωστας Δερμιτζάκης στο 62 λεπτό με ασύλληπτο σουτ. Νρασε και τον σταντινίδης πέ

Αναλυτικά :
Στο 4 λεπτό ο Κωνσταντινίδης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Μαναριώτης με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ .Στο 17 κεφαλιά του Αργυρίου η μπάλα άουτ. Στο 29 ο Κωνσταντινίδης έχασε μεγάλη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους όταν πέρασε και τον Καταχανάκη όμως η μπάλα του έφυγε και δεν πρόλαβε να πλασάρει στο κενό τέρμα. Στο 31 λεπτό ο Τζώρτζης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ από την συμβολή των δοκαριών του Μανδραικού. Στο 45 πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση όταν ο Τζώρτζης μόνος του με τον Τζουραμάνη στο ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα όμως έφυγε άουτ.
Στο 47 λεπτό μακρινό σουτ του Τουρνά πήγε να κρεμάσει τον Καταχανάκη αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 56 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για τον Μανδραικό με τον Καταχανάκη να αποκρούει με τα ακροδάχτυλα πλασέ του Πλαβούκου και η μπάλα να βρίσκει το αριστερό δοκάρι. Στο 62 λεπτό ο Δερμιτζάκης γίνετε κάτοχος της μπάλας στο ημικύκλιο της περιοχής και με ένα φαλτσαριστό σούτ  στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Τζουραμάνη βάζοντας φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου Κρανιδίου.. Στο 68 δυνατό φάουλ  του Αλημπά η μπάλα λίγο άουτ. Στο 69 μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση να κλειδώσει τον αγώνα όταν ο Στάικος βρήκε τον Σωπιάδη μέσα στην περιοχή πλασέ του τελευταίου η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα όμως την τελευταία στιγμή πρίν η μπάλα περάσει την γραμμή ο Παπαπαναγιώτου έδιωξε σωτήρια. Στο 82 λεπτό πολύ μεγάλη απόκρουση του Καταχανάκη σε σουτ του Τουρνά έστειλε την μπάλα κόρνερ.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Παν.Γαβρίλης ( Αθηνων)

ΕΝΩΣΗ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημ .Μαγκαφίνης ) :  Καταχανάκης, Σωπιάδης , Μπούρας, Καρύδης Τσολακούδης, Στάμος,Στάικος, Cojocaru, ( 74  Αντωνόπουλος)  Μαναριώτης, ( 46 Τζιέρης) ,    ,Δερμιτζάκης, Τζώρτζης ( 87 Κούσης)
Μανδραικός ( Μαργαρίτης Χατζηαλέξης ) :Τζουραμάνης, Παπουτσής ( 46 Ραπτόπουλος) , Γεωργιάδης Π, Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Χειμωνίδης ( 73 Αράπογλου) , Τουρνάς, Κωνσταντινίδης, Αργυρίου, Αλημπάς, Πλαβούκος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes