ΗΓΟ

Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ο.ΠΟΡΟΣ 1-0




Πιο εύκολα απ ότι  δείχνει το τελικό σκορ η Ένωση Ερμιονίδος κέρδισε τον Πόρο με 1-0.
Στο 8 λεπτό ο Τζώρτζης μπήκε στην περιοχή εκεί ανατράπηκε από τον Μπουτσάι αλλά ο διαιτητής από την Πάτρα έκλεισε τα μάτια . Αντίθετα μάλιστα τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης με κίτρινη κάρτα για θέατρο.
Στο 12 λεπτό μπαλιά τρύπα του
Δημητουλόπουλου στην πλάτη της άμυνας  στον Δερμιτζάκη ο οποίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.
Στο 21 λεπτό σέντρα του Τζώρτζη από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Σωπιάδη ο οποίος μπροστά έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0.
Στο 35 λεπτό σουτ του Μπιζιώτα απέκρουσε ο Καταχανάκης
Στο 38 λεπτό οι ποδοσφαιριστές του Πόρου κέρδισαν φάουλ στο ύψος της περιοχής , το εκτέλεσε ο Μετζιάνι λίγο άουτ.
Στο 44 ο Στάικος έδωσε στον Δερμιτζάκη στο ύψος της περιοχής , δυνατό σουτ του τελευταίου η μπάλα στα χέρια του Γιουργούση.
Στο 54 λεπτό ο Δερμιτζάκης εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Πόρου,  η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 56 ο τερματοφύλακας Γιουργούσης απέκρουσε την μπάλα έξω από την περιοχή του εσκεμμένα και ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα και φάουλ. Το φάουλ εκτέλεσε ο Μπούρας και απέκρουσε στο «γάμα» της εστίας του σε κόρνερ ο Παπαχριστόπουλος που είχε περάσει αλλαγή στην θέση του Μπομπάι.
Στο 59 λεπτό ο Στάικος δεν πρόλαβε να πιάσει κεφαλιά μπροστά από την εστία του Πόρου σε σέντρα του Σωπιάδη.
Στο 73 λεπτό δυνατό σουτ του Δερμιτζάκη η μπάλα άουτ.
Στο 86 λεπτό πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Ενωση να κάνει το 2-0 όταν ο Δερμιτζάκης σέντραρε , η μπάλα έφτασε στον Σωπιάδη πού σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής στέλνοντας την μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Πόρου.
Στο 88 λεπτό ο Κιοσσές εκτέλεσε φάουλ στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 89 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ενωση όταν Ο Μπουτσάι ανέτρεψε τον Σωπιάδη μέσα στην περιοχή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Στάικος στέλνοντας την μπάλα άουτ.  
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Γ.Τζουανόπουλος ( ΑΧΑΙΑΣ)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης : Καταχανάκης,,   Σωπιάδης  ,Μπούρας, Τσολακούδης,  Καρύδης,, Δημητρουλόπουλος Στάμος , Στάικος,  , Δερμιτζάκης,  , Κούσης, Τζώρτζης
ΠΟΡΟΣ (Κώστας Γκίων): Γιουργούσης,  Νίνης, Βλάχος,  Σιδηρόπουλος  , Μπουτσάι, ,Ευαγγελόπουλος, Κιοσές, Μπιζιώτας, Ζώρας,  Μετζιάνι, Μπομπάι ( 56 Παπαχρηστόπουλος) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes