ΗΓΟ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ 5-0 ( ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)Σε χαλαρούς ρυθμούς οι πιτσιρικάδες της Ένωσης Ερμιονίδας κέρδισαν τον Τροιζηνιακό με σκορ 5-0.
Στο 18 λεπτό μπαλιά διαβήτης του Ε.Κοροντίνη στον Β.Δημαράκη ο τελευταίος με ιδανικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γάτσινου κάνοντας το 1-0. Στο 29 λεπτό ο Σκεντεράι με σούτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο 48 ο Κοσμάς Δημαράκης βρήκε πολύ ωραία με μπαλιά τρύπα τον Ε.Κοροντίνη στην περιοχή που πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα κάνοντας το 3-0. Στο 56 σέντρα του Κ.Δημαράκη ο Μαρινάκης στην προσπάθειά του να αποκρούσει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 2-0. Στο 68 λεπτό ο Β.Δημαράκης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Τζιέρης ( 56 Παπουτσής), Παπανδριανός (50 Παλαιοβράκας), Τσέλλος ( Βλαχογιάννης), Μουράτι, Διαμαντής, Σκεντεράι, Β.Δημαράκης, Κακουριώτης, Κ.Δημαράκης ( 52 Κυριακίδης), Γκούτης, Ε.Κοροντίνης ( 52 Ρόδια)


ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ : Γάτσινος, Κοφιάνζ, Μαρινάκης, Καράμπαμπας, Macenzi, Μητρόπουλος, Μαρούδας, ( 45 Κοντογιάννης) ,Σαμπάνης, Νταλάνι, Τάφα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes