ΗΓΟ

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ...................



ΠΗΓΗ : www.stoplekto.g


Κληρώνει αύριο στο Γουδί

Κληρώνει αύριο στις 12 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Γουδί, για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής, που έστω και με καθυστέρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου.
Έστω και μετ΄εμποδίων ολοκληρώθηκε ο καταρτισμός των 9 ομίλων( ο 10ος όμιλος είναι εδώ και αρκετό καιρό γνωστός ).
Όλες οι ομάδες που υποβιβάσθηκαν δήλωσαν συμμετοχή, πλήν του Ολυμπιακού Βόλου, που δεν δήλωσε συμμετοχή, για τους γνωστούς λόγους, αλλά και του Εορδαικού που βάρεσε κανόνι.. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναιγιάλειος απέσυρε την προσφυγή του στο διαιτητικό δικαστήριο, κι έτσι δεν υπάρχει πλέον κανένα θέμα με εκκρεμοδικίες..
ΤΡΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ – ΔΥΟ ΣΑΒΒΑΤΑ
Παρότι το πρωτάθλημα ξεκινάει αρκετά καθυστερημένα, οι εμβόλιμες που θα χρειασθούν για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος θα είναι μόλις τρείς.
Η πρώτη εμβόλιμη έχει προγραμματισθεί για τις αρχές Δεκεμβρίου, ενώ η Επιτροπή θα ορίσει αγώνες το Σαββάτο των Αποκριών, και το Σαββάτο της 25ης Μαρτίου.
Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Σε ότι αφορά την προκήρυξη, και το τι θα ισχύσει σε άνοδο και υποβιβασμό, αναμένεται να σημειώσουμε ότι η Επιτροπή Πρωταθλήματος αναμένεται να γνωστοποιήσει τις επόμενες ημέρες το τι θα ισχύσει ακριβώς.
Το βέβαιο είναι ότι στην περίοδο 2012-13 η Δ΄ Εθνική θα έχει 6 ομίλους των 16 ομάδων( σύνολο 96 ομάδες), και για να συμβεί αυτό θα πρέπει αρχικά να ανέβουν από τα τοπικά πρωταθλήματα μόνο 28 ομάδες ( με αγώνες μπαράζ), ενώ από την φετινή Δ΄ Εθνική, θα μείνουν στην κατηγορία συνολικά κάπου 60 ομάδες.
Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα έχουμε υποβιβασμό συνολικά 70 ομάδων περίπου, ίσως και κάτι παραπάνω..

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΊΞΟΥΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ – ΠΡΕΒΕΖΑ

Μπορεί να δήλωσαν συμμετοχή η Πρέβεζα στον 5ο όμιλο, και ο Ασπρόπυργος στον 7ο όμιλο, όμως δεν πρόκειται να κατέβουν να αγωνισθούν.
Και οι δύο ομάδες τελούν υπό διάλυση, ουσιαστικά δεν υπάρχουν ομάδες, κι απλά δήλωσαν συμμετοχή για να έχουν δικαίωμα να κατέβουν στο επόμενο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας των τοπικών πρωταθλημάτων.
Οι δύο ομάδες, θα φορτωθούν ένα μηδενισμό -6 βαθμών, για την συνέχεια , αλλά κι ένα τσουχτερό πρόστιμο.



Aλλαγή της τελευταίας στιγμής…
Τελικά οι Βρασιές θα πάρουν μέρος στον 6ο όμιλο και οι ομάδες γίνονται 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes