ΗΓΟ

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 5-1


Ο Γιάννης Τζώρτζης με δύο τέρματα απέδειξε πως θα είναι το βαρύ πυροβολικό της Ενωσης.
 Επιτέλους νίκη για την Ένωση Ερμιονίδας .Μετά από τρείς ισοπαλίες στους προηγούμενους φιλικούς αγώνες η Ένωση Ερμιονίδας ξέσπασε στην ομάδα του Δρεπανιακού Αστέρα με το επιβλητικό σκορ 5-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής της ταξιαρχίας του Γιάννη Δουβίκα ήταν ο Τζώρτζης ο οποίος πέτυχε δύο καταπληκτικά σε εκτέλεση τέρματα και έδειξε ότι θα είναι το βαρύ πυροβολικό στης επίθεση της Ένωσης χωρίς βέβαια να υστερήσουν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές πού έπαιξαν.
Το σκορ άνοιξε στο 20 λεπτό όταν ο Μενίκου ανατράπηκε στην περιοχή από τους αμυντικούς του Δρεπάνου και το καταφανέστατο πέναλτι εκτέλεσε ο Στάικος ανοίγοντας το σκορ. Στο 35 ο Cojocaru επωφελήθηκε λάθος απόκρουση του τερματοφύλακα του Δρεπάνου και με πλασέ έκανε το 2-0. Με αυτό το σκορ έκλεισε το ημίχρονο. Στο 60 λεπτό ο Τζώρτζης με σουτ έκανε το 3-0 και στο 65 ο Ντελέκοβιτς με πέναλτι μείωσε σε 3-1. Στο 75 ο Μπροδήμας με πλασέ έκανε το 4-1 για να έρθει λίγα λεπτά αργότερα ο Τζώρτζης και με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή να στείλει την μπάλα στο γάμα της εστίας του Δρεπάνου και να κάνει το 5-1.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  : Καταχανάκης , Κωνσταντινίδης, Μπούρας, Χοτζάι, Λαμπρούσης, Cojocaru, Μπροδήμας, Στάικος, Δερμιτζάκης, Τζώρτζης, Μενίκου.
Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο : Λάμπρου, Στεργίου, Κέλλυ, Τζιέρης, Κούσης, Νίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes