ΗΓΟ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 4-3




Γκολ και θέαμα στο γήπεδο Πορτοχελίου μεταξύ του τοπικού Πορτοχελιακού και της Ένωσης Ερμιονίδας. Νικητής η τοπική ομάδα με το αγγλικό σκορ 4-3. Χαρακτηριστικό του αγώνα είναι ότι το σκορ στο 39 λεπτό ήταν 1-3 υπέρ της Ένωσης.
Το σκορ άνοιξε για τον Πορτοχελιακό  ο Ιβο στο 23 λεπτό με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Σταματέλου. Στο 28 ο Cojocaru προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Σαπουνά με κεφαλιά . Ο τερματοφύλακας του Πορτοχελιακού απέκρουσε και η μπάλα έφτασε στον Δερμιτζάκη ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Στο 33 ο Στάικος με πλασέ ύστερα από πάσα του Μπροδήμα έκανε το 1-2 και στο 39 ο Τζώρτζης με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 1-3.Στο 65 ο Ιβο με κεφαλιά μείωσε σε 2-3 για να ισοφαρίσει με δυνατό σουτ ο Χριστόπουλος στο 78. Στο 90 ο Χουρμούζος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-3.
Μεγάλες ευκαιρίες για την Ένωση έχασαν ο Μπούρας στο 7 και το 27 και ο Δερμιτζάκης στο 45 με ισάριθμα φάουλ που απέκρουσε εκπληκτικά ο Σαπουνάς.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΠΟΡΤΟΧΕΛΙΑΚΟΣ : Σαπουνάς, Μπέκας, Παπανδρέου, Ντάκος, Λαδάς, Ζαραφωνίτης Ι, Ζαραφωνίτης Σπ., Μούκια, Σταματέλος, Οικονόμου, Ψαθάς,
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  Καταχανάκης, Μπούρας, Κωνσταντινίδης, Λαμπρούσης, Μπροδήμας, Δερμιτζάκης, Cojocaru, Στάικος, Τζώρτζης, Μαναριώτης, Τσολακούδης.
Επίσης αγωνίστικαν στο δεύτερο ημίχρονο  Λάμπρου, Καλυβόπουλος, Κέλλυ, Τζιέρης, Λαζάρου, Κούσης, Στεργίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes