ΗΓΟ

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 7-0


Σε ένα διαδικαστικού χαρακτήρα αγώνα η Ενωση Ερμιονίδας κέρδισε άνετα τον Ασπρόπυργο με το ευρύ σκορ 7-0.
Αναλυτικά τα στοιχεία του αγώνα :

Γκολ με το « καλημέρα» για την Ενωση στο 2 λεπτό με πλασέ του Κούση μέσα από την περιοχή ύστερα από πάσα του Στάικου. Στο 5 λεπτό ο Στάικος ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Ασπροπύργου ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε με δύναμη ο ίδιος στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 10 λεπτό κέρδισε νέο πέναλτι για την Ένωση πού κέρδισε ο Στάικος. Αυτή τη φορά το εκτέλεσε ο Κούσης αλλά ο τερματοφύλακας του Ασπρόπυργου Λούπασης  απέκρουσε ασθενώς η μπάλα έφτασε πάλι στον Κούση πού με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 14 ο Λούπασης είπε «όχι» σε δυνατό σουτ του Σταικου. Στο 22 λεπτό ο Δερμιτζάκης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο γάμα του Λούπαση  ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 27 λεπτό ήταν η σειρά του Μενίκου να χρηστεί σκόρερ όταν με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0. Στο 30 λεπτό ο Κούσης πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα Λούπαση κάνοντας το 5-0. Στο 42 λεπτό ο Κούσης βρήκε τον Δερμιτζάκη μέσα στην περιοχή  και ο τελευταίος έκανε το 6-0. Στο 63 λεπτό ο Μενίκου με σούτ έκλεισε το σκορ κάνοντας το 7-0.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κορδολαίμης Ευαγ. ( Πειραιά)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Μαγγαφίνης): Λάμπρου , Δημητρουλόπουλος, Μπούρας, Τσολακούδης, ,Καρύδης, ( 46 Λαζάρου ) Αντωνόπουλος, , Στάικος,( 30 Στεργίου ) , Cojocaru , Κούσης , ( 46 Μαναριώτης) Δερμιτζάκης ,Μενίκου
ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Πάρης Λιάκος): Λούπασης, Ζωγράφος , Αντωνιάδης ,Φραγκόπουλος, Σημαιοφορίδης, Μουζάκας, Καμανίδης, Βρατζάς, ( 75 λ.τρ. Τσίγκας), Σιδηρόπουλος, Βασιλειάδης, Ιβανίδης (22 ' Πεΐδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes