ΗΓΟ

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ




Το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο Κρανιδίου στο κρίσιμο παιχνίδι με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας  Κόρινθο που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στις 15.00 στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου της Δ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, και μετά  το μεγάλο διπλό στην Εύβοια επί της Κύμης, είναι επιβεβλημένη η στήριξη στο προπονητικό τιμ και στους ποδοσφαιριστές μας, ώστε να υπάρχει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα και να γίνουν πράξη οι στόχοι που έχουν τεθεί από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Το πλάνο που έχουμε θέσει ως διοίκηση, θα αποδώσει καρπούς, με την στήριξη των φιλάθλων της Ένωσης Ερμιονίδας. Αυτό το πλάνο είμαστε αποφασισμένοι να το τηρήσουμε κατά γράμμα ώστε τώρα αλλά και στο μέλλον η ομάδα μας να είναι ανταγωνιστική, να παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχοντας υψηλούς στόχους κάθε αγωνιστική σεζόν.
Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για εμάς, τα πολύ καλά αποτελέσματα που σημείωσαν οι "ελπίδες" του συλλόγου κάτι που επιβεβαιώνει το ταλέντο που υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή και αν μη τι άλλο δικαιώνει την πρόθεση μας αυτό το ταλέντο να το αξιοποιήσουμε, για να έχουμε την χαρά και την ικανοποίηση να δούμε  την στελέχωση της Ένωσης Ερμιονίδας να γίνεται μέσα από τα σπλάχνα της ομάδας. Γι αυτό δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στην ανάπτυξη των  ακαδημιών του Συλλόγου μας. 
Θυμίζουμε ότι εκτός της επικράτησης της πρώτης ομάδας εκτός έδρας επί της Κύμης, η παιδική ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας επικράτησε με 6-1 μέσα στον Πόρο, ενώ η ΑΕΚ Ερμιονίδας (ομάδα υποδομής της Ένωσης), νίκησε με 4-0 τον Δυοβουνιώτη στο γήπεδο της Ερμιόνης. 

Καλούμε τους Φιλάθλους της Ερμιονίδας να είναι είναι δίπλα στην Ένωση Ερμιονίδας την Κυριακή 29/01 και να γεμίσουν τις κερκίδες του γηπέδου Κρανιδίου στο κρίσιμο ματς με την Κόρινθο και να σπρώξουν την ομάδα προς τη νίκη ωθώντας τη στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes