ΗΓΟ

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΜΕΘΑΝΑ 5-1 ( ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)




Σαρωτική για άλλη μια αγωνιστική η παιδική ομάδα κέρδισε με το επιβλητικό σκορ 5-1 την αντίστοιχη των Μεθάνων στο γήπεδο Ερμιόνης παρουσία περίπου 50 θεατών.

Στο σκορ προηγήθηκε η ομάδα της Ένωσης με πλασέ του Βασίλη Δημαράκη μέσα από την περιοχή. Η ομάδα των Μεθάνων ισοφάρισε με σουτ των παικτών του μέσα από την περιοχή.
Λίγο αργότερα ο Ερρίκος Κοροντίνης  με πλασέ μέσα από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Ένωσης .Με αυτό το σκορ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ερρίκος Κοροντίνης με πλασέ κάνει το 3-1 και δύο τα προσωπικά του γκολ.  Λίγο αργότερα ο Γρηγόρης Γουδής πού είχε μπει πριν λίγα λεπτά με κεφαλιά έκανε το 4-1 για να κλείσει το σκορ ο Βασίλης Κυριακίδης με πλασέ αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των Μεθάνων.
Διαιτητής ο Χρήστος Παλυβός.
Η Σύνθεση της Ένωσης Ερμιονίδας
Ανδρέας Παπουτσής, Χρήστος Παπανδριανός, Eneo Murati, Κωνσταντίνος Τσέλλος, Αλέξανδρος Λύκος, Loniw Skenderai ( c ) ,Κοσμάς Δημαράκης, Αντώνης Κακουριώτης, Δημήτρης Μόρογλου, Ερρίκος Κοροντίνης.
Επίσης αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο ο Γρηγόρης Γουδής ο Βασίλης Κυριακίδης ο Δημήτρης Βλαχογιάννης , ο Παντελής Παλαιοβράκας και ο Βαγγέλης Διαμαντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes