ΗΓΟ

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Ο DENIS MENIKU ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ Ermionidafc.



Αν και είναι μόλις 20 χρονών έχει καταφέρει να χριστεί πρωταθλητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα δύο φορές τα δύο τελευταία χρόνια με τον Πανηλειακό και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
 Αυτός δεν είναι άλλος από τον βορειοηπειρώτη αριστερό μέσο της ομάδας μας Ντενίς Μενίκου.
Ο σκληροτράχηλος μέσος μίλησε στο blog της ομάδας μας για τον ερχομό του στην Ερμιονίδα

Ermionidafc: Τα πρώτα βήματα του Deni ποια ήταν ;


Den.Men :   Ξεκίνησα από την πολύ μικρή ηλικία στις ακαδημίες του Αρίωνα μια μικρή ομάδα στην Γαστούνη .Εκεί έμεινα μέχρι τα 15 μου όπου και πήγα στον τοπικό Αίαντα. Από εκεί με πήρε ο κύριος Λάμπης Καρδάρης και με πήγε στον Πανηλειακό όπου έμεινα περίπου 1,5 χρόνο. Τη μεταγραφική περίοδο του 2010-2011 μεταγράφηκα και πήγα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
ErmionidafcΝτένι είσαι μόλις 20 χρονών και έχεις κατακτήσει δύο πρωταθλήματα στο Περιφερειακό ένα με τον Πανηλειακό ομάδα με μεγάλη ιστορία και ένα με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Πως νιώθεις;

Den.Men   Είχα την τιμή να πάρω το πρωτάθλημα με μια ομάδα πού έχει αγωνιστεί στην Α Εθνική τον Πανηλειακό πού έχουν φορέσει την φανέλα του μεγάλοι ποδοσφαιριστές όπως ο Πέτραγκ Τζώρτζεβιτς και ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αλλά και με τον Οικονόμο πού είναι μια μεγάλη ομάδα για την περιοχή του και αυτό με κάνει περήφανο.
Ermionidafc: Πιστεύεις ότι θα τριτώσει το καλό με την Ένωση φέτος;
Den.Men  Θέλω να πιστεύω πώς θα έχει και συνέχεια αυτό το σερί. Γι αυτό άλλωστε και επέλεξα την Ερμιονίδα. Όταν με ενημέρωσαν ότι είμαι μέσα στα μεταγραφικά τους σχέδια είπα εύκολα το «ναι» και πραγματικά δεν το μετάνιωσα.
Ermionidafc: Η Ένωση Ερμιονίδας είναι ο νέος σου ποδοσφαιρικός σταθμός. Τι έχεις να υποσχεθείς στους φιλάθλους της ομάδας;
Den.Men   Κατ αρχάς οι φίλαθλοι εδώ στην Ερμιονίδα είναι φανταστικοί. Βλέπουμε ότι τώρα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα σε όλους τους εντός έδρας αγώνες γεμίζουν το γήπεδο και μας δίνουν την δύναμη να κερδίζουμε. Αλλά και στους εκτός έδρας αγώνες μας ακολουθάνε και αυτό μας αρέσει.
Ermionidafc: Το κλίμα στην ομάδα πώς είναι;

Den.Men Κατ αρχάς αυτό πού θέλω να αναφέρω είναι ότι εδώ στην Ένωση  έχω συναντήσει πολύ καλά παιδιά ,είμαστε όλοι μία οικογένεια με ένα πολύ καλό προπονητή και με μια  διοίκηση πού στέκετε δίπλα μας και λύνει όλα τα προβλήματα

Ermionidafc: Στον αγώνα με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου η ομάδα έμεινε στο Χ. Τι πιστεύεις πως έφταιξε;
Den.Men  : Πιστεύω ότι ο αγώνας δεν μας πήγε καλά από την αρχή. Όταν στο πρώτο λεπτό δέχεσαι γκολ και μάλιστα από πέναλτι αποσυντονίζεσαι  . Όμως παρόλα αυτά βρήκαμε τις δυνάμεις και πριν τελειώσει το ημίχρονο ισοφαρίσαμε,  φέραμε το παιγνίδι στα ίσια αλλά η μπάλα μας τιμώρησε για δεύτερη φορά. Ευτυχώς όμως ισοφαρίσαμε και γλυτώσαμε την ήττα. Αυτή πιστεύω πώς θα είναι και η μοναδική απώλεια που θα κάνουμε στην έδρα μας.
Ermionidafc: Στο τέλος του αγώνα είχες ένα επεισόδιο με κάποιους από τον πάγκο του Χιλιομοδίου. Έχεις να πεις κάτι;
Den.Men   : Όχι δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Αυτά γίνονται όταν υπάρχει ένταση. Θέλω να σταματήσει εδώ.
Ermionidafc: Για τον αγώνα με τον Μανδραικό ;
Den.Men   Σίγουρα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Ο Μανδραικός είναι μία πολύ καλή ομάδα έχει τους ίδιους στόχους με εμάς . Βρίσκετε ένα πόντο πίσω από εμάς και θα προσπαθήσει να μας κερδίσει. Εμείς θα πάμε στην Μάνδρα να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και πιστεύω πώς στο τέλος εμείς θα είμαστε οι νικητές.
Ermionidafc: Ποια είναι τα όνειρα του Μενίκου για το μέλλον. Πού θα ήθελες να φτάσεις;
Den.Men   Κατ αρχάς αυτό πού θα ήθελα πρώτα είναι να είμαι υγιής και από εκεί και πέρα το όνειρό μου είναι να παίξω σε μία  μεγαλύτερη κατηγορία .
Ermionidafc: Ποιο είναι το πρώτο  πράγμα που σκέφτεσαι πριν μπεις στον αγωνιστικό χώρο;
Den.Men  Το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι κάθε φορά, πριν μπω στον αγωνιστικό χώρο είναι το να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό και να δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίσει η ομάδα μαο
Ermionidafc: Κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή ποιόν θεωρείς;
Den.Men   : Οσο και να σας φανεί παράξενο θεωρώ καλύτερο Έλληνα τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο πού αυτή την στιγμή αγωνίζεστε στην Βερντερ Βρέμης. Ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα και με την δουλειά του κατάφερε να φτάσει σε αυτό το επίπεδο.

Ermionidafc: Θεωρείς  ότι το ταλέντο αρκεί για να γίνει κάποιος καλός ποδοσφαιριστής;
Den.Men   : Όλοι γνωρίζουμε ότι ένα ταλέντο δε μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο αν δε δουλέψει σκληρά. Η δουλειά είναι κάτι το οποίο δε πρέπει να σταματήσει ποτέ γιατί μέσα από αυτή έρχεται η καταξίωση και οι επιτυχίες.

Ermionidafc: Με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου;
Den.Men   : Ακούω μουσική, πάω  για καφεδάκι με τους φίλους μου.

Ermionidafc: Τέλος θα ήθελες εσύ να πεις κάτι; Να ευχαριστήσεις κάποιον πού σε έχει βοηθήσει μέχρι σήμερα;
Den.Men  : Αυτούς πού θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ είναι ο κύριος Λάμπης Κάρδαρης ο οποίος σήμερα είναι ο μάνατζερ μου και τον κύριο Γιώργο Τόγια ( σημερινό προπονητή της Κορίνθου) τον οποίο είχα προπονητή στον Πανηλειακό τον ενάμιση χρόνο πού αγωνίστηκα εκεί και πραγματικά με βοήθησε πάρα πολύ.

getitnow

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes