ΗΓΟ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΈΛΙΟΥ ΤΣΟΛΑΚΟΥΔΗ ΣΤΟ BLOG ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ




Ο 20χρονος άσος μίλησε στις “Μικρές Κατηγορίες” και στον Θανάση Μπίκα, για την καριέρα του, την νέα του στέγη, το μέλλον του και για την κρίση που επικρατεί στο πιο διάσημο άθλημα του κόσμου.

Πρόκειται για ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε το 1991 στην Λήμνο και από μικρό παιδί απορροφήθηκε από το την αγάπη του, το ποδόσφαιρο. Αγωνίστηκε σε τοπικές ομάδες του νησιού και με το ταλέντο του προκάλεσε ενδιαφέρον σε διάφορους ανθρώπους του χώρου. Έτσι, στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για χάρη των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Το 2007 η ομάδα Νέων του Ιωνικού έγινε το νέο του σπίτι και τον επόμενο χρόνο υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο συμμετέχοντας στην επαγγελματική ομάδα του Ιωνικού. Αργότερα ο νεαρός αμυντικός δόθηκε δανεικός στην Ιεράπετρα και πλέον αγωνίζεται στην Ένωση Ερμιονίδας, με στόχο να πρωταγωνιστήσει την φετινή χρονιά.
Αναλυτικά: «Μέχρι στιγμής στην καριέρα μου έχω να θυμάμαι πολλές καλές στιγμές από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί. Είναι μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου σε επαγγελματικό επίπεδο. Έχω αγωνιστεί σε γήπεδα που ονειρευόμουν μικρός και πιστεύω ότι έχω αποκτήσει πολλές εμπειρίες δίπλα σε καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, όπως ο Μακόρ στον Ιωνικό, ο Δεδελετάκης στην Ιεράπετρα». Όσον αφορά την ομάδα που… υπηρετεί μας τόνισε: «Η Ένωση είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα μου. Τα πάντα είναι καταπληκτικά εδώ, κάτι που κάνει ταυτόχρονα το περιβάλλον της ομάδας εξαιρετικό. Αμέσως με αγκάλιασαν όλοι και είμαστε σαν οικογένεια». Για το μέλλον του σημείωσε: «Έχω πολλές φιλοδοξίες σαν νέος και η Ερμιονίδα μου προσφέρει τα απαραίτητα για να κάνω μια καλή χρονιά, τραβώντας το ενδιαφέρον μεγαλύτερων ομάδων». Τέλος, για την κρίση στο άθλημα ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αντί να εξελίσσεται, όλο και μικραίνει. Δύσκολα ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να εξελιχθεί και να κάνει όνειρα για το μέλλον του. Τα τμήματα υποδομής είναι χαμηλού επιπέδου και οι συγκυρίες αυτή την στιγμή, δεν ευνοούν κανέναν. Σίγουρα, η κρίση έχει επηρεάσει πολλούς στον χώρο και είναι πολύ λίγες οι ομάδες που πληρώνουν τους ποδοσφαιριστές τους».


http://mikreskatigories.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes