ΗΓΟ

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ- Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ 2-1

Με νέα εμφάνιση η Ενωση Ερμιονίδας σήμερα




Στην παρθενική της εμφάνιση στη Δ Εθνική η Ενωση Ερμιονίδας μπροστά σε 500 περίπου φιλάθλους  κέρδισε Λουκίσια και την διαιτητή Θάλεια Μήτση με σκορ
2-1. Για να γίνουμε πιο σαφής η διαιτητής ανέχτηκε το σκληρό παιγνίδι των παικτών των Λουκισίων ενώ έπρεπε να είχε αποβάλει από το 26 τον αρχηγό της Ευβοικής ομάδας όταν κτύπησε με αντιαθλητικό κτύπημα τον Δερμιτζάκη.
Στο 1   κιόλας λεπτό ο Μενίκου συνδυάστηκε με τον Τζώρτζη  σουτ του τελευταίου η μπάλα στα χέρια του Σουτζόγλου.
Στο 4 λεπτό δυνατό σουτ του Δερμιτζάκη απέκρουσε στην γωνία του ο Σουτζόγλου
Στο 12 λεπτό κεφαλιά του Στάμου σε φάουλ του Μενίκου απέκρουσε ο Σουτζόγλου
Στο 30 λεπτό γκολ για τα Λουκίσια με τον Τσοπάνη με πλασέ μέσα από την περιοχή. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε προηγηθεί φάουλ των παικτών των Λουκισίων πάνω σε αμυντικό της Ένωσης.
Στο 51 ο Κούσης πού είχε περάσει με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-1.
Στο 81 ο Νικ. Ευσταθίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του μετά από σουτ του Στάικου.
Για την διαιτησία της Μήτση τα είπαμε. Αν κάνουν τα λάθη οι διεθνείς διαιτητές τότε οι διαιτητές μικρότερων κατηγοριών τι πρέπει να κάνουν? Και ειδικά αυτή πού είναι και μέσα στα γραφεία της UEFA στην Λωζάννη.
ΕΝΩΣΗ  ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ  : : Γκιόκας Τζιέρης , Σωπιάδης, Κάντιας,( 46 Κούσης)  Τσολακούδης, Στάμος, Στάικος, Cojocaru,( 63 Cristo)  Μενίκου, ( 78 Λαζάρου) Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.
Α.Ο.ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ  : Σουτζόγλου, Ματζώρος, Ζυγογιάννης,( 63 Μπαρκώσης)  Καραμπάς, Παπαδόπουλος,Ευσταθίου Νικ, Μιμιγιάννης, Δήμου, Ανέστης, Τσοπάνης, ( 80 Καραμπατσάς) Φαρούκ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes