ΗΓΟ

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Π.Α.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-2



Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της Ενωσης Διονύσης Μενίκου

Σε φιλικό αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Βέλου η Ένωση Ερμιονίδας ήρθε ισόπαλη με την ομάδα της Κορίνθου με σκορ 2-2. Ασφαλώς πιο  βελτιωμένη από το πρώτο φιλικό με την Κλένια η ομάδα του Γιάννη Δουβίκα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δείχνει ότι βρίσκετε σε σωστό δρόμο.
Η ομάδα της Ένωσης  προηγήθηκε στο εικοσάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου  με 0-2 .
Το πρώτο γκολ πέτυχε ο Μενίκου όταν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά η μπάλα έφτασε στην περιοχή της Κορίνθου εκεί αδράνησαν οι αμυντικοί και ο τερματοφύλακας της Κορίνθου με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα και να γίνει το 0-1.
 Λίγα λεπτά αργότερα σουτ του Δερμιτζάκη έξω από την περιοχή απέκρουσε ασθενώς ο τερματοφύλακας της Κορίνθου και στην επαναφορά ο Δημήτρης Κούσης με πλασέ έκανε το 0-2. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου η Κόρινθος μείωσε το σκορ με σουτ σε 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές έκαναν πολλές αλλαγές με αποτέλεσμα ο αγώνας να χάσει τον ρυθμό του και η Κόρινθος να βρει την ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στα ίσια στα μέσα του ημιχρόνου σε 2-2 με σουτ.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Καταχανάκης, Υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής,, Σωπιάδης, Λαμπρούσης, Cojocaru, Μπροδήμας, Δερμιτζάκης, Στάικος, Κούσης , Μενίκου.
Στο Β ημίχρονο αγωνίστηκαν :  Καλιβόπουλος, Τζιέρης, Τσιρτσίκος, Δημαράκης Β , Δημαράκης  Γ, Κέλλυς, Νίκας, Τζώρτζης , Χατζησταύρου, Λαζάρου,  Γιαννακόπουλος., Μπούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes