ΗΓΟ

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Η Π.Α.Ε Α.Ε. ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΟΡΟΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ELAIA GREEK CUISINE!!!

Ένα πολύ όμορφο βράδυ Τρίτης πέρασαν οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο αλλά και η διοίκηση της ομάδας μας σε έναν πολύ όμορφο χώρο, το Elaia Greek Cuisine στην Θερμησία, ιδιοκτησία των αδερφών Κοροντίνη.

Οι ιδιοκτήτες του καταπληκτικού αυτού συγκροτήματος με το εστιατόριο, τα ενοικιαζώμενα δωμάτια αλλά και το beach Bar Assado Bay, δεξιώθηκαν σύσσωμη την ομάδα της Α.Ε. Ερμιονίδας για το καλό της νέας χρονιάς και ευχήθηκαν να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.
Μάλιστα από την βραδιά δεν έλειπε και η μουσική και ο χορός, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ερμιονίδας μάλιστα να καλεί όποιον θέλει να χορέψει μαζί του και όπως βλέπουμε και από την φωτογραφία οι Σβόγιτς και Παβίσεβιτς ήταν οι πρώτοι που "σήκωσαν το γάντι".



H Π.Α.Ε. Α.Ε. Ερμιονίδας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους αδερφούς Κοροντίνη για την υπέροχη βραδιά που χάρισαν στην ομάδα μας. Τέτοιες βραδιές είναι αυτές που μας ενώνουν, μας φέρνουν πιο κοντά και μας μεγαλώνουν, μας κάνουν οικογένεια και μας δίνουν μεγαλύτερη δύναμη για περισσότερες ακόμα επιτυχίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes