ΗΓΟ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 0-0 ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ



Μπροστά σε 200 ηρωικούς φιλάθλους πού αψήφησαν το πολικό κρύο και τον παγωμένο αέρα πού επικρατούσε την Κυριακή το απόγευμα στο
γήπεδο της Ερμιόνης οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης φρόντισαν να ζεστάνουν με τον καλύτερο τρόπο τους φιλάθλους τους προσφέροντας πολύ καλό θέαμα με πολλές ευκαιρίες ειδικά στα πρώτα εξήντα λεπτά  απέναντι σε μία ομάδα πού βρίσκετε μία κατηγορία πιο πάνω , όμως σε καμιά περίπτωση δεν δικαιολόγησε την θέση της αυτή. Η ομάδα της Κορίνθου στα πρώτα 55-60 λεπτά ήταν σχεδόν ανύπαρκτη όμως ο τεχνικός της Σωτήρης Αντωνίου στο 60 άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα με παιδιά γεννημένα το 1993-1994 και έδωσαν άλλον αέρα στην ομάδα αφού ισορρόπησαν τον αγώνα και έκαναν από αισθητή την παρουσία της Κορίνθου στην επίθεση.
Αναλυτικά :
Στο 8 λεπτό μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση να ανοίξει το σκορ όταν ο Μουρατίδης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Δήμα βρέθηκε μόνος του στην μικρή περιοχή και το πλασέ πού έκανε απέκρουσε εκπληκτικά ο τερματοφύλακας της Κορίνθου Μέλκας.
Στο 18 λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση με τον Μουρατίδη όταν βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην μεγάλη περιοχή  το σουτ πού έκανε έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 25 λεπτό δυνατό σουτ του Μακρίδη η μπάλα λίγο άουτ
Στο 30 λεπτό γκολ για την Ένωση πού δεν μέτρησε σωστά γιατί ο Στάικος ήταν σε θέση οφσάιντ.
Στο 34 λεπτό ωραίος συνδυασμός Μακρίδη με τον Μουρατίδη και σούτ του τελευταίου απέκρουσε δύσκολα ο Μέλκας.
Στο 36 λεπτό ο Σαμαράς σέντραρε από αριστερά η μπάλα πήγε στον Στάικο μέσα στην περιοχή στο σούτ που επιχείρησε  η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δοκάρι του Μέλκα.
Στο 38 λεπτό η πρώτη ευκαιρία για γκολ για τους φιλοξενούμενους όταν ο Ε. Σαμπάνης σούταρε και η μπάλα «έγλειψε¨ το αριστερό δοκάρι του Πονηρού και έφυγε άουτ.
Στο 53 λεπτό ωραίος συνδυασμός Στάικου και Μιχαλάκη πλασέ του τελευταίου απέκρουσε σωτήρια ο Δημαράκης.
Στο 54 λεπτό σέντρα του Κρίστο από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Στάικο μέσα στην περιοχή πού έκανε δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Δημαράκη.
Στο 55 λεπτό δυνατό σουτ του Κρίστο απέκρουσε ο Δημαράκης
Στο 63 λεπτό δυνατό σουτ του Αμπαδιωτάκη μέσα από την περιοχή η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι του Γκιόκα.
Στο 66 λεπτό σουτ των παικτών της Κορίνθου ο Μπούρος έδιωξε πάνω από την  γραμμή του τέρματος σε κόρνερ
Στο 86 λεπτό ο Παππάς επιχείρησε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γκιόκα.
Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κώστας Ιωαννίδης από την Αργολίδα με βοηθούς τον βετεράνο διαιτητή Χρήστο Παλυβό οποίος ήταν άψογος και δεύτερο βοηθό τον Χρήστο Δρούζα ( Ερμιονίτης στην καταγωγή) ο οποίος είναι διαιτητής Δ Εθνικής στον σύνδεσμο Ροδόπης.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός):: Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Μπούρος, Τσώνης, Κιοσσές, Στάικος, Μιχαλάκης, Μακρίδης, Δήμας , Μουρατίδης.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Γκιόκας, Κρίστο , Τσιμόπουλος, Χατζησταύρου, Κρητικός , Υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής, Στεργίου και Κορομπίλιας.
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου):: Μέλκας, Σπυρόπουλος, Φαφούτης, Φίλης, Παππάς, Πεχλιβανόπουλος , Παπαευθυμίου, Σαμπάνης Ε. , Μακρής, Τσουβαλτσίδης, Νικολόπουλος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν : Δημαράκης, Αμπεδιωτάκης, Ντερτιλής, Τσατσόπουλος, Ουζούνογλου, Τάνης, Χαρίτος, Λούβρης, Σαμπάνης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes