ΗΓΟ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Α,Ο,ΧΑΛΚΙΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ http://www.egnomi.gr ( ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Το ντέρμπι των πρωτοπόρων του 7ου ομίλου της Δ' Εθνικής ανάμεσα στον ΑΟ Χαλκίς και την Ερμιονίδα δεν ανέδειξε νικητή. Οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0) και είχαν αμφότερες τις πρώτες απώλειες βαθμών
Ο αγώνας έγινε παρουσία αρκετών φίλων και των δυο ομάδων μέσα σε πολύ καλή ατμόσφαιρα, και ήταν αρκετά δυνατός με καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους δυο αντιπάλους, με τον ΑΟΧ να είναι καλύτερος στο α' ημίχρονο και τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν την υπεροχή στην επανάληψη ..
Στο πρώτο 45λεπτο ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Μόνος ηταν θεατής του αγώνα ενώ ο τερματοφύλακας της Ερμιονίδας Πονηρός είχε περισσότερη ...δουλειά.
Για τους γηπεδούχους η καλύτερη φάση έγινε από εκτέλεση φάουλ του Τσομπάνη, μετά από κομπίνα των παιχτών του, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ περνώντας λίγου δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Πονηρού.
Στο β' ημίχρονο ήταν η σειρά του Μόνου να δεχθεί τις απειλητικές διαθέσεις των παιχτών της Ερμιονίδας, αλλά οι αμυντικοί του ΑΟΧ δεν τους άφησαν να γίνουν επικίνδυνοι.Στο τελευταίο 10λεπτο το ματς πήρε ...φωτιά. Ο ΑΟΧ έχασε μια ευκαιρία σε κεφαλιά του Καραμπά να προηγηθεί. 
Αμέσως μετά, στην επόμενη φάση ο αμυντικός του ΑΟΧ έδιωξε με εκπληκτική ενέργεια  την μπάλα στην κενή εστία κι ενώ ο Μόνος είχε εξουδετερωθεί.
Η τελευταία φάση έγινε πάλι από τον ΑΟΧ, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα σε κόρνερ, αλλά δεν μπόρεσε και κανένας παίχτης των γηπεδούχων να τη βρει και να σκοράρει.
Διαιτητευσε ο κ. Ευαγγέλου (Μεϊντάνος-Γκαβέρας) από την Αθήνα.
ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes