ΗΓΟ

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ -ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-3




Το «πειρατικό» πέρασε και από τον Αγιο Νικόλαο φιλοδωρώντας τον τοπικό Ευβοϊκό με τρία γκολ. Αρνητικός πρωταγωνιστής ήταν το γήπεδο πού σε πολλά σημεία θύμιζε χωράφι και εγκυμονούσε κινδύνους ανά πάσα στιγμή.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ένωση θα μπορούσε να είχε προηγηθεί με τον Στάικο όταν βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Γιουργούση αλλά ο τελευταίος πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Το σκορ άνοιξε στο 47 λεπτό με τον Δημητρίου όταν η μπάλα χτύπησε πάνω του σε κόντρα και πήγε στα δίχτυα του Ευβοϊκού. Στο 60 λεπτό ό Μιχαλάκης έκανε μια «μαγική» ενέργεια από δεξιά σέντραρε και ο Συμελίδης από το ύψος του πέναλτι με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Ένωσης . Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο συνήθης ύποπτος πού για Τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική σκοράρει ο Νίκος Μακρίδης όταν στο 71 ο Στάικος βγαίνει μόνος του από δεξιά την κατάλληλη στιγμή σεντράρει και  από το σημείο του πέναλτι με κεφαλιά –ψαράκι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ευβοικού για τρίτη φορά ολοκληρώνοντας τον θρίαμβο.  
Ο διαιτητής της συνάντησης Γιάννης Χαλδαίος  χωρίς προβλήματα .
ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Γιάννης Μπασούκος): Γεωργούσης, Τσούτης, Κούτρας, Αυλωνίτης, Πατίλας, Νόνας (84' Ντάνος), Μπασούκος, Ρωμανός, Αργύρης, Ανέστης (55' Μήτρου), Κολιόπουλος (46' Τριαναταφύλλου)
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές, Στάικος, Συμελίδης (82' Μπούρος), Μακρίδης (75' Κρίστο), Δήμας, Μιχαλάκης (84' Μουρατίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes