ΗΓΟ

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 0-0





Ένα παιγνίδι αντάξιο των δύο ομάδων για την θέση πού βρίσκονται έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο της Χαλκίδας. Το παιγνίδι είχε δύο όψεις με την Χαλκίδα να είχε τον πλήρη έλεγχο του παιγνιδιού και είχε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρει σε αντίθεση με την ομάδα της Ένωσης πού δεν έκανε ίχνος ευκαιρίας. Συγκεκριμένα στο
6 λεπτό ο Τσομπάνης μπήκε από αριστερά και έδιωξαν οι αμυντικοί της Ενωσης σε κόρνερ. Στο 9 λεπτό ο Τσατσαρώνης σέντραρε από αριστερά και ο Πονηρός «καθάρισε» τη φάση. Στο 11 λεπτό καλή ενέργεια από τον Θωμά πού πέρασε δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης και αντί να συνεχίσει την προσπάθεια μόνος του έδωσε στο Τσομπάνη πού «συνελήφθει » σε θέση οφσάιντ.
 Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε μία διαφορετική  Ένωση στον αγωνιστικό χώρο  πήρε τα ηνία του αγώνα με αποκορύφωση στο 89 λεπτό όταν ο Δήμας βρέθηκε μέσα στην περιοχή σούταρε και ο Καραμπάς σαν από μηχανής θεός έδιωξε την μπάλα πάνω από την γραμμή της εστίας της Χαλκίδας. Είχε προηγηθεί στο 58 λεπτό ένα σούτ του Μακρίδη πού απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Χαλκίδας Μόνος.
Η Χαλκίδα είχε  μια καλή ευκαιρία με τον Μανιάτη στο 87 με κεφαλιά πού έφυγε λίγο άουτ.
Στο 75 λεπτό ο διαιτητής Ευαγγέλου απέβαλε τον προπονητή των γηπεδούχων Γιάννη Καραμπά για διαμαρτυρία.
Κίτρινες κάρτες για την Ενωση αντίκρισαν ο Στάικος ο Κιοσσές και ο Σαμαράς και για τον Α.Ο.Χαλκίς ο Μανιάτης.

 ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γιάννης Καραμπάς): Μόνος, Γεωργόπουλος, Τσατσαρώνης, Καραμπάς, Καφαντάρης , Ευσταθίου, Μανιάτης, Μπλατσέρης,(65 Τούρλας ) Θωμάς,(72 Φελέκης)  , Τσομπάνης (80 Ζαφειρόπουλος)
 ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Σπανός): Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης, Δημητρίου, Κιοσσές, Στάικος,(75' Μουρατίδης) Συμελίδης (82' Μπούρος), Μακρίδης (86' Κρίστο), Δήμας, Μιχαλάκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes