ΗΓΟ

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ




Η επίσημη παρουσίαση των ομάδων της Ένωσης Ερμιονίδας ( Ένωση Ερμιονίδας- Ερμιονίδα 2012- Ακαδημίες )  αλλά και αγωνιστικών εμφανίσεων έγινε το Σάββατο το Βράδυ  στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου
  “COSMOS” στο Πορτοχέλι.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα από κόσμο την παρουσίαση έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος Αρης Γάτας και με επίσημο προσκεκλημένο την μεγάλη δόξα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδας Τότη Φυλακούρη.
Την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Αργολίδας Γιάννης  Αποστολόπουλος ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης , ο Πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας Σταύρος Κρεμαστιώτης ο  Πρόεδρος του Πανελευσινιακού Νίκος Παπαδάκης.
 Επίσης εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ομάδων της Ερμιονίδας ( Κορωνίς Κοιλάδας- Ποσειδώνας Διδύμων- Πορτοχελιακός) καθώς επίσης και εκπρόσωποι από τις ομάδες μπάσκετ της Ερμιονίδας ( Α.Ο. Κρανιδίου και Α.Ο. Ερμιόνης).
Η ομιλία ξεκίνησε με τον Πρόεδρο της Ερμιονίδας Δημήτρη Πάλλη  ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας πού δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 7Ο όμιλο . Χαρακτηριστικά είπε : « Στόχος μας είναι στο τέλος της περιόδου η Ένωση Ερμιονίδας να είναι πρωταθλήτρια. Το θέλουμε εμείς το θέλετε και εσείς.»
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Ένωσης Αργύρης Λυμπερόπουλος. Στην συνέχεια χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος ,ο αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου διαιτητών Αργολίδας Σταύρος Κρεμαστιώτης
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των ομάδων των ακαδημιών της Ερμιονίδας 2012 ( ομάδας υποδομής) και τέλος την πρώτη ομάδα την Ενωση Ερμιονίδας. οι οποίοι κέρδισαν, μαζί με το προπονητικό και το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, το θερμό χειροκρότημα όλων των παραβρισκόμενων.
Ακολούθησε φιλοξενία (μπουφές) στον χώρο του ξενοδοχείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes