ΗΓΟ

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ





Από τον πατέρα Δημήτριο Αμπελά έγινε το Σαββάτο το πρωί στο γήπεδο Ερμιόνης ο αγιασμός των τμημάτων υποδομής αλλά και της πρώτης ομάδας της Ένωσης Ερμιονίδας.
Στον αγιασμό παρέστησαν
σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Πάλλη , οι προπονητές των ομάδων Δημήτρης Σπανός από την αντρική ομάδα ο Γιώργος Κοτταράς της Ένωσης Ερμιονίδας 2012 ο προπονητής της παιδικής ομάδας Νίκος Δρούζας και ο προπονητής των junior Κώστας Λαφιώτης καθώς  οι παίκτες των τεσσάρων  αγωνιστικών  ομάδων της Ένωσης Ερμιονίδας ( Ένωση Ερμιονίδας ,ομάδα υποδομής ( Ένωση Ερμιονίδας 2012 ) ,παιδικό και junior .
Ο Πατέρας Δημήτρης Αμπελάς  ευχήθηκε στους νεαρούς παίκτες υγεία και δύναμη, ώστε να ανταποκρίνονται πρώτα στις σχολικές τους επιδόσεις, ενώ τους ευχήθηκε να ανέλθουν τα σκαλοπάτια του ποδοσφαίρου να φτάσουν στην πρώτη ομάδα , ακόμα και στην Εθνική ομάδα.
Στην συνέχεια ακολούθησε προπόνηση για την παιδική ομάδα και για την ομάδα junior ενώ η ομάδα υποδομής ( Ένωση Ερμιονίδας 2012) θα αναχωρούσε για την Νέα Κίο όπου στις 4 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αργοναύτη στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής της Α1 του πρωταθλήματος Αργολίδας.
Επίσης στις 3 το απόγευμα θα αναχωρήσει και η αντρική ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας οδικώς για την Χαλκίδα όπου την Κυριακή το απόγευμα στις 3 θα αντιμετωπίσει την ομάδα των Λουκισίων στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Δ Εθνικής.






































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes