ΗΓΟ

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ - ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



Κέρδισε αλλά δεν ικανοποίησε σήμερα η Ένωση Ερμιονίδας τους 300 περίπου φιλάθλους της στον αγώνα Κυπέλλου Αργολίδας την Μπουμπουλίνα Σπετσών.


Ο Δημήτρης Σπανός έδωσε την ευκαιρία σε ποδοσφαιριστές του πού έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής να δει σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται εν όψη του δύσκολου προγράμματος πού ακολουθεί για το περιφερειακό πρωτάθλημα.
Στο 22 λεπτό σέντρα του Μπούρου από δεξιά ο Χατζηβαλσάμης με κεφαλιά από το σημείο του πέναλτι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μουράτη ανοίγοντας το σκορ.1-0.
Στο 32 λεπτό ο Κρίστο με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής τράνταξε την συμβολή των δοκαριών του Μουράτη.
Στο 54 λεπτό  ο Μουράτης πρόλαβε τον Χατζηβαλσάμη πριν γίνει απειλητικός για την εστία του αποκρούοντας σωτήρια.
Στο 63 λεπτό η Ένωση κέρδισε φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή των Σπετσών , το εκτέλεσε ο Κρίστο και με την βοήθεια του τείχους πού άλλαξε την πορεία της μπάλας έκανε το 2-0.
Στο 68 λεπτό ο Παπαδέας μετά από εκτέλεση κόρνερ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στο αριστερό  δοκάρι του Γκιόκα.
Στο 77 λεπτό ο Χατζηβαλσάμης είδε τον Μουράτη να είναι εκτός θέσης και με μία λόμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 3=0.
Στο 87 λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον Τριπολιτσιώτη έξω από την περιοχή ο Γκιόκας απέκρουσε δύσκολα.
Ο διαιτητής Κώστας Ιωαννίδης από την Αργολίδα ήταν άψογος.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός ) : Γκιόκας , Κορομπίλιας, ( 46 Φλεβαράκης), Μπούρος, Οικονόμου, Μπαλλής, Στεργίου , Κρίστο, Τσιμόπουλος, Χατζηβαλσάμης, Κρητικός , Στάμος.
ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΣΠΕΤΣΩΝ : Μουράτης, kubeja, Κρεμμύδας, Μάστορας, Βιγκλιάρης, Ζουμπουλάκης, Muho, Παπαδέας, Θυμαράς, (  66 Κεφαλλονίτης ) Τριπολιτσιώτης,  Κομπόγιωργας. ( 85 Αλιφαρμάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes