ΗΓΟ

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-2



Αν και επιβλήθηκε με 3-2 της Ένωσης Ερμινίδας, δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της και θα λέγαμε ότι οι φιλοξενούμενοι, πίεσαν και έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία.
Η «Μπάρτσα», προηγήθηκε με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του
Βασίλη Φίλη στο 22’, αλλά δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση, με πέναλτι του Στάικου στο 33’, σε παράβαση που υπέπεσε ο Τάκης Παππάς.
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου πάντως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν και το 2-1, με τον Ντα Σίλβα (38’), με τον Βραζιλιάνο, να σημειώνει το πρώτο του τέρμα με την νέα του ομάδα.
Στην επανάληψη, η Κόρινθος μπήκε πιο δυνατά και δημιούργησε κάποια «ρήγματα» στην άμυνα των φιλοξενουμένων και μάλιστα έφτασε και στο 3-1, με τον Σαμπάνη (58’), ο οποίος εκμεταλλεύτηκε εξαιρετική κάθετη πάσα στον κενό χώρο, του Νίκου Λουμπαρδέα.
Το τελικό 3-2, διαμόρφωσε ο Μακρίδης στο 75’, μετά από υπέροχη συνεργασία των φιλοξενουμένων, οι οποίοι εκτέλεσαν υπέροχα μια κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.
Μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, η «Μπάρτσα» δεν απείλησε ιδιαίτερα, ενώ αντίθετα οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, ήταν πιο απειλητικοί, χωρίς να κάνουν όμως την μεγάλη φάση.
Πάντως τις εντυπώσεις μπορούμε να πούμε ότι τις κέρδισε η ομάδα της Ερμιονίδας, καθώς πρόκειται για σύλλογο Δ’ Εθνικής, ο οποίος μπορεί να πρωταγωνιστήσει.
Για άλλο ένα ματς, εξαιρετικός ο αναγεννημένος Βασίλης Φίλης, πολύ καλοί οι Σαμπάνης, Λουμπαρδεάς, ενώ πολλές βοήθειες πρόσφεραν οι Παπαευθυμίου και Τσουβαλτσίδης.
Στα συμβάντα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι για αρκετή ώρα γινόταν προσπάθεια να ανοίξει η πόρτα των αποδυτηρίων των διαιτητών, όπου υπάρχουν τα φώτα για να ανάψουν οι προβολείς, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται ο αγώνας και οι ποδοσφαιριστές να δυσκολεύονται να βρεθούν στο σκοτάδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes