ΗΓΟ

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 2-3



Πολύ καλά στοιχεία έδειξε η Ένωση Ερμιονίδας στο πρώτο φιλικό της νέας αγωνιστικής περιόδου αφού κέρδισε εκτός έδρας τον Ποσειδώνα Διδύμων με σκορ 3-2.

Η Ενωση στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο προηγήθηκε 3-0 χάρις σε τρία γκολ πού πέτυχαν στο 22 λεπτό ο Δήμας με απευθείας κτύπημα φάουλ , Ο Κέλλυ  στο 27 λεπτό με ωραίο γυριστό σουτ και ο Στάικος στο 41 με κεφαλία΄. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο όταν στο 29 ο Κέλλυ βγήκε τετ α τετ με τον Σαλογιάννη πού απέκρουσε σωτήρια και στο 34 όταν ο Πάλλης απόκρουσε πάνω στην γραμμή σουτ του Στάικου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ζέστη οι αλλαγές και οι κούραση είχαν σαν αποτέλεσμα να  χάσει τον ρυθμό του το παιγνίδι με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να βγουν στην επίθεση και στο 54 ο Προσύλης μετά από λάθος της άμυνας της Ένωσης με πλασέ να μειώσει σε 1-3. Εξι λεπτά αργότερα ο Κονδύλης με σούτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-3 όπου ήταν και το τελικό σκορ.
Ο διαιτητής Μανούχος (Αργολίδας) ήταν άψογος.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :
ΠΟΣΙΔΩΝΑΣ ΔΙΔΥΜΩΝ : Σαλογιάννης, Μπροδήμας, Μπάρδης, Π’αλλης, Στεργίου , Μητρόπουλος, Κιρτάκης, Προσύλης, Ντάνιελ. Κονδύλης, Δημαράκης.
Στο δεύερο ημίχρονο αγωνίστηκαν : Ελένης, Οικονομόπουλος, Φασιλής,
ΕΝΩΣΗ ΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Πονηρός, Μπούρος, Δημητρίου , Οικονόμου, Σαμαράς, Κιοσσές, Στάικος, Μιχελάκης, Κέλλυ,, Συμελίδης, Δήμας.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι : Γκιόκας, Κρητικός, Φλεβαράκης, Στεργίου, Ραμπαβίλας.

1 σχόλιο:

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes