ΗΓΟ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Με πολλά νέα πρόσωπα ξεκίνησε η προετοιμασία της Ένωσης Ερμιονίδας την Κυριακή το απόγευμα για την νέα αγωνιστικά περίοδο στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Και για να γινόμαστε πιο σαφής  στον προεδρικό θώκο όπου ο Δημήτρης Πάλλης διαδέχτηκε τον αποχωρήσαντα Βαγγέλη Δημαράκη ( ο οποίος ήταν παρών )  και στην θέση του προπονητή ο Δημήτρης Σκούνας διαδέχτηκε τον Δημήτρη Μαγκαφίνη.   Επίσης αλλαγή έχουμε και στην θέση του γυμναστή με τον Χρήστο Λαζαρίδη να παίρνει την θέση του Νίκου Δρούζα.
Από την περυσινή ομάδα έμειναν οι δύο αρχηγοί της ομάδας ο Θανάσης Στάικος και ο Γιώργος Στεργίου καθώς επίσης και οι : Κeli Christo , Αργύρης Τζιέρης, Στέλιος  Τσολακούδης  και ο Ορέστης Γκιόκας.
Στην ομάδα ήρθαν νέα παιδιά όπως ο Φώτης Χατζηβαλσάμης ο Δημήτρης Δημητρίου ο Χρήστος Οικονόμου , ο Γιώργος Κιοσσές, ο Γιώργος Δήμας ,ο Παντελής Σαμαράς , ο Αλέξανδρος Μπούρος    ο Βασίλης Στάμος, ο Κωνσταντίνος Τσιμόπουλος και ο Γιώργος Πονηρός.
Πριν από την προπόνηση στους ποδοσφαιριστές μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Πάλλης ο οποίος αφού καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας και την συνέχεια το λόγο πήρε ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Σκούνας όπου επίσης καλωσόρισε τους ποδοσφαιριστές και αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας..
Στην συνέχεια έγινε η πρώτη προπόνηση πού αξίζει να αναφέρουμε ότι έγινε παρουσία 30 περίπου θεατών παρά την αφόρητη ζέστη πού επικρατούσε .
Αξίζει  να αναφέρουμε ότι στο στρατόπεδο της Ένωσης υπάρχει έντονος  προβληματισμός για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου Κρανιδίου όπου το χόρτο σε κάποια σημεία  έχει υποστεί  μεγάλη φθορά λόγω των συνεχών υψηλών θερμοκρασιών πού επικρατούν αυτή την εποχή στην Ερμιονίδα.
Σύμφωνα με τους γεωπόνους του Δήμου έχει δοθεί η υπόσχεση ότι το πρόβλημα θα λυθεί γρήγορα έτσι ώστε η ομάδα να μπει γρήγορα στο γήπεδο για να ξεκινήσει την προετοιμασία.


1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΚΟΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ,ΑΠ'ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes