ΗΓΟ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

ΔΗΜ.ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ : ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΜετά την νίκη μας επί του Μανδραικου ,μιας ομάδας που διαθέτει ποιοτικούς παίκτες μεγαλυτέρων κατηγοριών ,θεωρώ ότι τα παιδιά άρχισαν και πιστεύουν στις δυνατότητες τους.
Αυτό όμως δεν πρέπει να μας καθησυχάζει γιατί ακολουθούν αγώνες με μεγάλο δείκτη δυσκολίας. Αυτό που με καθησυχάζει είναι ότι καθημερινά με τις προπονήσεις και τους αγώνες δείχνουμε να έχουμε βρει ένα πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό και έτσι θα συνεχίσουμε ,στο ίδιο μοτίβο. Την Κυριακή παίζουμε ένα πολύ δύσκολο αγώνα με τον Παναργειακό τόσο γιατί έχει τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι όσο και γιατί και οι δυο ομάδες αγωνίζονται να κερδίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία. Θεωρώ όμως, ότι ετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα αυτό. Στην δύσκολη αυτή καμπή που έχει πάρει το πρωτάθλημα η ομάδα έχει δείξει αγωνιστική ανάταση και διεκδικεί τα παιχνίδια με μεγάλο πάθος και ζήλο και έτσι θα συνεχίσει μέχρι τέλους , καθώς τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.
Ευχαριστώ τον κόσμο της Ερμιονιδας για την πολύ μεγάλη προσέλευση στον αγώνα με τον Μανδραικό και τους καλώ να μας εμψυχώσουν στον αγώνα  της Κυριακής στο Άργος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes