ΗΓΟ

Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ


Το blog της Ένωσης Ερμιονίδας φιλοξενεί σήμερα στις στήλες του  τον 30χρονο επιθετικό και πρώτο σκόρερ της με επτά τέρματα  Κώστα Δερμιτζάκη.
Ermionidafc : Ποια είναι τα πρώτα βήματα της   ποδοσφαιρικής καριέρας του Κώστα Δερμιτζάκη;
Κ.Δερμιτζάκης : Η πρώτη μου επαφή με την μπάλα έγινε σε ηλικία εννέα ετών όταν πήγα στις ακαδημίες του ΟΦΗ στο Ηράκλειο όπου και έμεινα για δώδεκα χρόνια μέχρι το 2003.
Ermionidafc : Παράλληλα με τις προπονήσεις πήγαινες σχολείο, δεν σκέφτηκες να ακολουθήσεις άλλη σταδιοδρομία; Να σπουδάσεις κάτι;
Κ.Δερμιτζάκης :Ναι πήγαινα στο αθλητικό σχολείο αλλά τότε πήγαινα συνέχεια σε αποστολές με την Μεικτή Ηρακλείου το σχολείο και τον ΟΦΗ και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ με κάτι άλλο.
Ermionidafc : Εκτός από την ομάδα πού σε ανέδειξε έχεις περάσει από πολλές ομάδες………
Κ.Δερμιτζάκης : Ναι ξεκίνησα από τον ΟΦΗ όπως προείπαμε όπου έμεινα μέχρι το 2003 , το 2003-2004 πήρα μεταγραφή και πήγα στην Νίκη Βόλου και την επόμενη σαιζόν 2004-2005 γυρίζω πάλι στην Κρήτη για να αγωνιστώ με τα χρώματα του ΠΑΝΟΜ όταν ήταν Γ Εθνική . Την επόμενη χρονιά παίρνω νέα μεταγραφή και πάω στην Ρόδο όπου αγωνίστηκα για δύο χρονιές και αυτό επειδή έκανα την στρατιωτική μου θητεία.  Την περίοδο 2007-2008 γυρίζω πάλι στην Κρήτη και αγωνίζομαι στον Αστέρα Ρεθύμνου. Την επόμενη χρονιά 2008-2009 παίρνω μεταγραφή για την Χερσόνησο πού αγωνιζόταν στην Γ Εθνική.  Επόμενος σταθμός μου είναι η Ένωση Μηδέας
όπου αγωνίστηκα δύο χρόνια και από φέτος είμαι στην Ένωση Ερμιονίδος.
Ermionidafc : Πριν έρθεις στην Ένωση Ερμιονίδας ήσουν σε μια άλλη ομάδα της Αργολίδας την Ένωση Μηδέας. Πως ήρθες από την Κρήτη στην Αργολίδα?
Κ.Δερμιτζάκης : Την χειμερινή περίοδο 2009-2010 η Ένωση Μηδέας έψαχνε για ένα «δεκάρι» και μού έγινε πρόταση και φυσικά την αποδέχτηκα.
Ermionidafc : Στην Ένωση Ερμιονίδας πως ήρθες Κώστα;
Κ.Δερμιτζάκης : Στην Ένωση Ερμιονίδας ήρθα από τον κύριο Δουβίκα τον οποίο είχα προπονητή στην Ένωση Μηδέας και είχαμε μία άψογη συνεργασία , μού έκανε πρόταση και φυσικά την αποδέχτηκα.
Ermionidafc : Όταν σου είπαν Κώστα θα πάς σε μια νέα ομάδα όπως είναι η Ένωση τι σκέφτηκες ;
Κ.Δερμιτζάκης :Σίγουρα οι Ενώσεις σε ομάδες έχουν δυσκολίες αλλά από την στιγμή πού συζήτησα με τον Πρόεδρο της ομάδας τον Κύριο Βαγγέλη Δημαράκη δεν είχα κανένα ενδοιασμό.
Ermionidafc : Έχοντας περάσει εννιά μήνες από την ημέρα που ήρθες στην Ερμιονίδα το μετάνιωσες;
Κ.Δερμιτζάκης :Ποτέ δεν μετανιώνω για κάτι πού έχω κάνει αλλά από την στιγμή πού θα πετύχουμε τον στόχο μας και φυσικά αυτός είναι η σωτηρία της ομάδας τότε θα είμαι ικανοποιημένος.
Ermionidafc : Το κλίμα στην ομάδα πως είναι;
Κ.Δερμιτζάκης : Από την αρχή η ομάδα αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες με σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών και άλλες διάφορες ατυχίες αλλά μέσα από την ομαδικότητα πιστεύω θα καταφέρουμε τον στόχο μας.
Επίσης αυτό πού έχω να αναφέρω είναι η αμέριστη συμπαράσταση πού έχουμε από την διοίκηση σε κάθε πρόβλημα πού προκύπτει.
Ermionidafc : Θα σου κάνω μια δύσκολη ερώτηση :Γιάννης Δουβίκας – Δημήτρης Μαγκαφίνης
Κ.Δερμιτζάκης : Και με τους δύο έχω μια πάρα πολύ καλή συνεργασία καθώς λειτουργώ πάντα σαν επαγγελματίας. Με το τον κύριο Δουβίκα έχω συνεργαστεί σχεδόν δύο χρόνια και έχουμε πολύ καλή σχέση φιλίας ενώ με τον κύριο Μαγκαφίνη είμαστε μόλις δύο μήνες μαζί αλλά αυτό όπως προείπα είμαι επαγγελματίας και ότι μού ζητήσει θα το κάνω.
Ermionidafc : Την προηγούμενη Κυριακή πού μας πέρασε η Ένωση πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Μανδραικός και εχτές ήρθε ισόπαλη στο Αργος . Τι έχεις να πεις;
Κ.Δερμιτζάκης : Όντως κάναμε μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου ενώ στο Αργος χάσαμε δύο πόντους σε  ένα αγώνα πού δεν χάνετε με τίποτα. Χαρακτηριστικά μπορώ να σου πω ότι το σκορ στο πρώτο ημίχρονο πρέπει να ήταν 0-2 . Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε δυνατά  και χάσαμε από ένα ανύπαρκτο πέναλτι πού μόνο ό διαιτητής είδε.
Ermionidafc : Την επόμενη Κυριακή η ομάδα αντιμετωπίζει την  Χαλκίδα  . Τι έχεις να πεις;
Κ.Δερμιτζάκης : Είναι ένα πολύ δύσκολος αγώνας.  Η Χαλκίδα διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη όμως δεν θα έρθει στην Ερμιονίδα για τουρισμό. Γι αυτό καλώ από τώρα τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας ενισχύσουν για να περάσουμε και αυτό το δύσκολο εμπόδιο.
Ermionidafc : Κώστα αναφέρθηκες για τους φιλάθλους της Ερμιονίδας τι έχεις να πεις;
Κ.Δερμιτζάκης : Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς πού έρχονται στους εντός και εκτός έδρας αγώνες μας. Θέλω όμως να ζητήσω και σε αυτούς πού δεν έρχονται να ακολουθήσουν την ομάδα σε αυτή την δύσκολη καμπή του πρωταθλήματος και υποσχόμαστε ότι θα τα δώσουμε όλα για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την σωτηρία της ομάδας.
Ermionidafc : Τελειώνοντας η ποδοσφαιρική χρονιά και η ομάδα έχει πετύχει τον στόχο της πού όπως είπαμε είναι η σωτηρία , ο Δερμιτζάκης θα μείνει αν του γίνει πρόταση ;
Κ.Δερμιτζάκης : Δεν μπορεί να γίνει συζήτηση σε αυτό το χρονικό σημείο αφού πάνω απ όλα προέχει η σωτηρία της ομάδας.
Ermionidafc : Κώστα πόσο δύσκολη είναι η ζωή ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή και ενός ερασιτέχνη; Υπάρχουν διαφορές;
Κ.Δερμιτζάκης :Υπάρχουν πολλές διαφορές αλλά εγώ πιστεύω ότι όλα είναι στο μυαλό στην θέληση και τους στόχους πού έχει βάλει ο καθένας.
Ermionidafc : Κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή ποιόν θεωρείς;
Κ.Δερμιτζάκης : Προσωπικά σαν Κρητικός πιστεύω ότι ο Νίκος Νιόμπλιας είναι από τους κορυφαίους. Επίσης και με πολύ καλό έργο σαν προπονητής.
Ermionidafc : Υπάρχει κάποιος άνθρωπος που θα ήθελες να ευχαριστήσεις πού σε βοήθησε στην ποδοσφαιρική σου καριέρα ;
Κ.Δερμιτζάκης : Σίγουρα θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτόν πού με έφτιαξε αυτό πού είμαι και με έκανε επαγγελματία στον ΟΦΗ τον κύριο Γιάννη Σαμαρά . Και εννοείται πρώτα απ όλους την οικογένεια μου πού με στήριξε .
Ermionidafc :: Κώστα σε λίγες ημέρες είναι το Πάσχα . Μία ευχή;
Κ.Δερμιτζάκης: Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο να περάσει ευχάριστα αυτές τις άγιες ημέρες και να ξεχάσει για λίγο τα προβλήματα  όσο βέβαια γίνετε αυτό.
Κ.Γ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes