ΗΓΟ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ 6-0 ( ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ)



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Παπανδριανό ο οποίος πέτυχε τέσσερα γκολ η παιδική ομάδα της Ένωσης Ερμιονίδας κέρδισε το Σάββατο την αντίστοιχη της Κορωνίδας Κοιλάδας με 6-0. Η ομάδα της Κοιλάδας στάθηκε πολύ καλά στο γήπεδο και αυτό το αποδεικνύει το αποτέλεσμα  του ημιχρόνου όπου το σκορ ήταν 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έμειναν από δυνάμεις αφού σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ήταν απροπόνητοι για ένα μήνα περίπου λόγω ιώσεων.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :
Στο 39  ο Παπανδριανός με πλασέ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους  . Στο 41 λεπτό ο Γκούτης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0 και ένα λεπτό αργότερα ο Παπανδριανός με τον ίδιο τρόπο ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 49 και στο 60  ο ίδιος ποδοσφαιριστής με σουτ έκανε το 5-0 για να κλείσει το σκορ ο Κυριακίδης στο 62 με ένα σουτ έξω από την περιοχή κάνοντας το 6-0.
Διαιτητής : Χρ.Παλυβός
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Παπουτσής, Λύκος ( 50 Παλαιοβράχας) , Τσέλος, Παπανδριανός, Μουράτι, Διαμαντής, Σκεντεραι, Κακουριώτης, Γκούτης, ( 50 Ρόδια), Βλαχογιάννης, Κυριακίδης.
ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ : Τζανής ( 50 Αθανασίου) , Χάσα, Μπάζος Κ,( 45 Φάτον ), Ζέρβας, Κιόσι, Κουτσάυτης, Βλαχόπουλος ( 51 Αντουλινάκης Παντ.), Κούρτι, Μπρίγκελ, ( 62 Μαθιουδάκης Παντ) , Μπάζος Στ.Νταουλιάρης Γεωρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes