ΗΓΟ

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Α.Ο.ΧΑΛΚΙΣ -ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 1-0





Με το αριστερό ξεκίνησε την νέα χρονιά η Ένωση Ερμιονίδας αφού έχασε στην Χαλκίδα από την τοπική ομάδα με σκορ 1-0 . Το γκολ πέτυχε ο Ιορδανίδης στο 50 λεπτό με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Λέκκα  από αριστερά .
Η Ένωση φάνηκε στα πρώτα 20 λεπτά της συνάντησης ,δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες με τον Τζώρτζη και τον Δερμιτζάκη .Η ομάδα της Χαλκίδας φωνάζει για ένα πέναλτι στο 44 όταν οι αμυντικοί της Ένωσης ανέτρεψαν τον Λέκκα. 
Στο 50 λεπτό μπήκε το γκολ όπως προαναφέραμε και από το λεπτό αυτό και μετά η Χαλκίδα πήρε τα ηνία του παιγνιδιού κλείνοντας την Ένωση στα καρέ της  χάνοντας πολλές ευκαιρίες να αυξήσει το σκορ.
Ο διαιτητής Αντωνίου ελέγχετε για την φάση του πέναλτι πού ζήτησε η Χαλκίδα.
ΟΙ ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ ΧΩΡΊΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΈΣ


ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Μόνος, Καλλιμάνης, Θωμάς, Μπακρής, Νικολόπουλος, Μπιρμπίλι, Ταχταρίδης (95' Τούρλας), Καλογερόπουλος (89' Παστός), Ιορδανίδης (81' Μανιάτης), Καρακατσάνης, Λέκκας.
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δουβίκας): Καταχανάκης, Τζιέρης, Μπούρας, Κανδιάς (85' Αντωνόπουλος),. Δημητρόπουλος, Στάμος (79' Μαναριωτης ), Δημαράκης (60' Κούσης), Κοζοκόρου, Σωπιάδης, Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes