ΗΓΟ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ




ΕΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ έχοντας υπόψη:

1.     Τους κανονισμούς και τις  αποφάσεις του Δ.Σ της Ε.Π.Ο.
2.   Τις διατάξεις του Κ.Α.Π
3.   Το καταστατικό της, τους κανονισμούς  και τις αποφάσεις του Δ.Σ της Ένωσης 
ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ


Τη διοργάνωση των αγώνων ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ μεταξύ των Σωματείων –Μελών της Ένωσης περιόδου 2011-2012.
Την ευθύνη  για τη διοργάνωση  και τη διεξαγωγή  του πρωταθλήματος φέρει  η Επιτροπή Αναπτυξιακού Προγράμματος και Παιδικού Πρωταθλήματος  που καταρτίστηκε από το Δ.Σ της Ε.Π.Σ Αργολίδας και  ορίζεται ως Οργανωτική Επιτροπή

ΑΡΘΡΟ 1: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ
1.ΣΤΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ (Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ που διοργανώνει η Ε.Π.Σ Αργολίδας  μπορούν να συμμετέχουν  προαιρετικά  ομάδες-μέλη της  οικείας Ένωσης  και πρέπει να συμμετέχουν  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ (σε ένα τουλάχιστον  εκ των τριών προκηρυσσομένων πρωταθλημάτων) ο Πανναυπλιακός  2011, ο Παναργειακός, ο Α.Ο Πόρου  και  ο Γ.Σ Ερμιονίας-Ερμής, δηλαδή  οι ομάδες της Ένωσης  μας που αγωνίζονται  στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.



ΑΡΘΡΟ 2: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
Δικαίωμα συμμετοχής  έχουν:
1. Στο πρωτάθλημα κατηγορίας ΠΑΙΔΩΝ, οι γεννηθέντες  τα έτη 1997 και 1998.
2. Στο πρωτάθλημα κατηγορίας ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ, οι γεννηθέντες  τα έτη 1999 και 2000.
3. Στο πρωτάθλημα κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ, οι γεννηθέντες  τα έτη 2001 και 2002.
Επίσης επιτρέπεται  σε ποδοσφαιριστές ( χωρίς αριθμητικό  περιορισμό)  που ανήκουν στην κατηγορία των ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ  να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα των ΠΑΙΔΩΝ. Σε αυτή την περίπτωση όμως  δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής  στο πρωτάθλημα που αντιστοιχεί στην ηλικία τους. Η ίδια διάταξη ισχύει και για τα παιδιά κατηγορίας ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ  που έχουν τη  δυνατότητα να συμμετάσχουν  στο πρωτάθλημα  ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ  αποκλειομένης  του λοιπού της  συμμετοχής τους  στην ομάδα  των ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ.
Απαραίτητες προϋποθέσεις για να πάρει  μέρος μια ομάδα  στα αντίστοιχα πρωταθλήματα είναι:

1.         α)  για την κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ  μόνο με δελτίο  αθλητικής ιδιότητας του κάθε ποδοσφαιριστή  και κατ΄ εξαίρεση  για αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές  με πιστοποιητικό ν γεννήσεως  (μεταφρασμένο)  με φωτογραφία και σφραγίδα  που βεβαιώνει  τα στοιχεία  του ή το πρωτότυπο  διαβατηρίου, ή ταυτότητα  ομογενούς  αλλά και βεβαίωση ότι φοιτούν  σε ελληνικά σχολεία.
            β)  για την κατηγορία  ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ και ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ  με δελτίο ή πιστοποιητικό  γεννήσεως  με φωτογραφία και σφραγίδα.
2. κατάσταση  υγείας των ποδοσφαιριστών  θεωρημένη  από την Ε.Π.Σ Α.
Ομάδα η οποία  αποδεδειγμένα θα χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστή  με ηλικία διαφορετική  από αυτή που προβλέπει η παρούσα  προκήρυξη, θα αποβάλλεται  από το αντίστοιχο  πρωτάθλημα  και θα υφίσταται τις συνέπειες  των διατάξεων  του ΚΑΠ για αντικανονική συμμετοχή.

ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ
Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή  μπορούν να χρησιμοποιήσουν και ποδοσφαιριστές  άλλων σωματείων  που δε συμμετέχουν στο οικείο πρωτάθλημα αλλά έχουν  ως έδρα  τον ίδιο  Καλλικράτειο Δήμο. Απαραίτητη προϋπόθεση  οι συγκεκριμένοι παίκτες θα  αγωνισθούν μόνο σε μια από τις συμμετέχουσες ομάδες .  Τυχόν παράβαση  της ως άνω προϋπόθεσης  συνιστά  αντικανονική συμμετοχή  και επιφέρει την ποινή  που προβλέπεται από τον ΚΑΠ.


ΑΡΘΡΟ 3:  ΤΡΟΠΟΣ ΤΕΛΕΣΗΣ  ΑΓΩΝΩΝ.

Το σύστημα διεξαγωγής  των αγώνων στο πρωτάθλημα κατηγορίας  ΠΑΙΔΩΝ  θα γίνει  σε 2 ομίλους  καταρτισμένους με γεωγραφικά κριτήρια.
Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ  και ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ): ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ, ΚΟΙΛΑΔΑ, ΜΕΘΑΝΑ, ΑΟ ΠΟΡΟΥ, ΣΠΕΤΣΕΣ.

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ(ΝΑΥΠΛΙΑΣ, ΑΡΓΟΥΣ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ): ΠΛΑΤΑΝΙΤΙ, ΔΡΕΠΑΝΟ, ΤΟΞΟΤΗΣ, ΔΑΝΑΟΙ, ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ.
Οι ομάδες στην Α΄ φάση  θα αγωνισθούν  σε κάθε όμιλο όλες  μεταξύ τους, με τη διευκρίνιση  ότι  οι ομάδες του   Α΄ ομίλου  θα αγωνιστούν σε αγώνες  δυο γύρων, ενώ οι  ομάδες  του  Β΄ ομίλου  θα αγωνισθούν  σε αγώνες  ενός γύρου.
Η  ημερομηνία έναρξης  του πρωταθλήματος καθώς  και οι μέρες και οι ώρες  διεξαγωγής των αγώνων  θα καθορίζονται από την  αρμόδια Οργανωτική Επιτροπή της Ε.Π.Σ Αργολίδας σύμφωνα με το πρόγραμμα  που θα προκύψει  μετά από κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 24/11/2011 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Α,  ώρα 12:00.
 Μετά το  τέλος των αγώνων  της Α΄ φάσης  συντάσσεται βαθμολογικός πίνακας  και οι ομάδες  κατατάσσονται κατά σειρά  με κριτήριο  το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε  η κάθε μία.  Σε περίπτωση ισοβαθμίας των ομάδων  θα εφαρμόζονται τα προβλεπόμενα από τον ΚΑΠ.  Στη δεύτερη  φάση του  πρωταθλήματος  οι 2 (δυο)  πρώτες ομάδες από τον κάθε όμιλο  προκρίνονται στην ημιτελική  φάση όπου και θα αγωνισθούν  σε διπλούς αγώνες ως εξής: ο πρώτος του  πρώτου ομίλου, με το δεύτερο του  δευτέρου ομίλου (ένας αγώνας  στην έδρα της κάθε ομάδας). Σε περίπτωση  ισοπαλίας στο σκορ (από το άθροισμα και των δυο αγώνων)   με τη λήξη του  επαναληπτικού αγώνα  ακολουθείται η διαδικασία  των πέναλτυ χωρίς παράταση.
ΤΕΛΙΚΟΣ.  Θα  διεξαχθεί  σε ημερομηνία και γήπεδο  που θα ορισθεί  από την Επιτροπή Πρωταθλήματος  και σε συνεννόηση με τους  υπευθύνους των 2 φιναλίστ.


ΑΡΘΡΟ 4: ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Η διάρκεια των αγώνων  στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ  θα είναι 70΄ λεπτά (δυο ημίχρονα των 35 λεπτών  έκαστο).
Στην κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ  θα είναι  60΄ (δυο ημίχρονα των 30 λεπτών  έκαστο), ενώ για την κατηγορία των  ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ  η διάρκεια θα είναι  50΄(δυο ημίχρονα των 25 λεπτών  έκαστο).


ΑΡΘΡΟ 5:  ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ  και ΔΕΛΤΙΟ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΟΛΏΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ-ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ
(Άρθρο 18   Κ.Α.Π.)

Η κάθε ομάδα  μπορεί να δηλώνει  σε κάθε αγώνα:
α) στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ  μέχρι 20(είκοσι) ποδοσφαιριστές  εκ των οποίων οι 11(έντεκα) θα συμμετάσχουν στην αρχική ομάδα  ενώ οι υπόλοιποι  ΜΠΟΡΕΙ και ΠΡΕΠΕΙ (έστω και για μικρό χρονικό διάστημα)  να περάσουν ως αλλαγή ΟΛΟΙ οι παίκτες  που έχουν δηλωθεί στο  φύλλο αγώνα σύμφωνα με την προβλεπόμενη από τον ΚΑΠ διαδικασία.
β) στην κατηγορία ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ μέχρι 16 (δέκα έξι)  ποδοσφαιριστές εκ των οποίων  οι 8(οχτώ) παίκτες θα βρίσκονται  στην αρχική ομάδα (παιχνίδι 8 Χ8) και οι υπόλοιποι μπορούν και πρέπει να αγωνισθούν  ως αλλαγή με την διαδικασία που προβλέπει ο  ΚΑΠ.
Γ) στην κατηγορία ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ  μέχρι 12(δώδεκα) ποδοσφαιριστές  εκ των οποίων  οι 5 (πέντε) παίκτες  θα βρίσκονται στην αρχική ομάδα (παιχνίδι 5Χ5)  ενώ οι υπόλοιποι  ποδοσφαιριστές που έχουν  δηλωθεί στο φύλλο αγώνα  πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  να έχουν συμμετοχή (έστω  και για μικρό χρονικό  διάστημα) στο παιχνίδι. Οι αλλαγές θα γίνονται  με ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ( δηλαδή ένα παιδί  που αγωνίζεται και γίνεται αλλαγή  μπορεί στη συνέχεια  να ‘ξαναμπεί’ στο παιχνίδι). Και δεν ισχύουν οι προβλέψεις από τον ΚΑΠ που αφορούν στη διαδικασία αντικατάστασης παικτών.
1. Οι ομάδες  σε όλους τους αγώνες τους υποχρεούνται να έχουν μαζί τους και να παραδίδουν στο διαιτητή:

α)Το δελτίο ατομικών στοιχείων  και μεταβολών ποδοσφαιριστή ή πιστοποιητικό γέννησης  σύμφωνα με το άρθρο  2 παρ. 1α.

β) Κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών θεωρημένη από την Ε.Π.Σ Αργολίδας  στην οποία θα αναγράφονται υποχρεωτικά  τα πλήρη στοιχεία  αυτών καθώς και  η ομάδα που ανήκουν, θα φέρει ιατρική θεώρηση στην οποία θα αναγράφεται  ότι οι περιλαμβανόμενοι στον πίνακα  ποδοσφαιριστές είναι απολύτως υγιείς  και ικανοί να  αγωνίζονται σε αγώνες της ομάδας τους.
Η ως άνω ιατρική θεώρηση πραγματοποιείται  μόνο από αθλητίατρο ή παθολόγο  ή καρδιολόγο ή αγροτικό ιατρό ή γενικής ιατρικής  και πρέπει να παρέχεται  υποχρεωτικό  ανά έτος  για κάθε ποδοσφαιριστή  και να ισχύει  κατά την ημέρα  τέλεσης του αγώνα. Η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο απόδειξης της υγείας των ποδοσφαιριστών είναι απαράδεκτη.

2. Η κατάθεση στη διοργανώτρια (ΕΠΣ Αργολίδας ) της κατάστασης υγείας των ποδοσφαιριστών  εφόσον  έχει συντελεστεί  πέραν της 24ωρου προθεσμίας  δεν επιφέρει  ακυρότητα  ή κύρωση  με τη βασική πάντοτε προϋπόθεση  ότι η κατάθεση  αυτή έχει  πραγματοποιηθεί οπωσδήποτε πριν από την τέλεση του αγώνα  και αποτελεί  το αδιαμφισβήτητα επίσημο έγγραφο  σε περίπτωση ενστάσεων και προσφυγών, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει σήμερα.


ΑΡΘΡΟ 6: ΓΗΠΕΔΑ ΑΓΩΝΩΝ 
Οι αγώνες των ΠΑΙΔΙΚΩΝ  πρωταθλημάτων  θα γίνονται:
α) στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ  σε γήπεδο  κανονικών διαστάσεων όσον αφορά  τον αγωνιστικό χώρο  αλλά και τις δυο εστίες.
β) στην κατηγορία  ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ  σε γήπεδα με διαστάσεις το ½  του κανονικού και εστίες διαστάσεων 2m X 5m.
γ) στην κατηγορία  ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ  σε γήπεδα με διαστάσεις  το ¼ του  κανονικού και εστίες  διαστάσεων 2m X 3m.
Επισημαίνεται ότι τα παιχνίδια των κατηγοριών  ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ και ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ μπορούν να διεξαχθούν  και στα ειδικά  γήπεδα που  διατηρούν τα  ιδιωτικά club ποδοσφαίρου. Προς τούτο αρκεί να συμφωνήσουν  οι 2(δυο) ομάδες  που πρόκειται να αγωνισθούν  και να αποφασίσει σχετικά  η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ  πρωταθλήματος.
Όλοι οι  αγώνες  θα διεξάγονται  ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ  σε γήπεδο  με χόρτο (φυσικό ή συνθετικό).


ΑΡΘΡΟ 7: ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
1.Στους αγώνες θα ορίζονται διαιτητές από τον Σ.Δ.Π Αργολίδας.
2.Σε όλες τις περιπτώσεις δύνανται να χρησιμοποιηθούν και παλαίμαχοι διαιτητές  κατά την κρίση της Επιτροπής Αναπτυξιακού  προγράμματος και Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Αργολίδας.
3.Οι διαιτητές  διευθύνουν  τους αγώνες χωρίς αμοιβή.



ΑΡΘΡΟ 8: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
-Οι μετακινήσεις των ομάδων θα γίνεται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.
-Οι ομάδες  φροντίζουν  για την ιατρική κάλυψη των αγώνων. 


ΑΡΘΡΟ 9: ΚΥΠΕΛΛΟ ΗΘΟΥΣ
Στην παιδική ομάδα  που κατά τη διάρκεια  αυτής της αγωνιστικής περιόδου δεν θα τιμωρηθούν οι ποδοσφαιριστές της  και δεν θα  έχει  επιβληθεί ποινή σε παράγοντα ή προπονητή  η οποία  έχει σχέση  με τους αγώνες του Πρωταθλήματος Παίδων, θα απονεμηθεί Κύπελλο Ήθους.


ΑΡΘΡΟ 10:ΕΠΑΘΛΑ
2. Στις 2 ομάδες  του τελικού θα απονεμηθούν   Κύπελλα και Μετάλλια.
3.Σε όλες τις ομάδες  και σε όλους τους παίκτες θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής.


ΑΡΘΡΟ 11ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
1. Ισχύουν όλοι οι κανονισμοί  παιδιάς ποδοσφαίρου   11Χ 11.

2.α) Για την επιβολή ποινών  στους ποδοσφαιριστές ισχύει ότι  προβλέπεται από τις διατάξεις  του Κ.Α.Π.
β)Η έκτιση των ποινών των πρωταθλημάτων αυτών υπολογίζεται  αποκλειστικά και μόνο στα πρωταθλήματα αυτά.

3.Για όλες τις ενστάσεις  το παράβολο  ορίζεται στα εκατό (100) ευρώ.

4.Κάθε  ομάδα υποχρεούται να δηλώσει ένα γήπεδο  και ένα εφεδρικό  στα οποία  θα ορίζονται οι αγώνες.

5.Κάθε αγώνας που  θεωρείται επαναληπτέος  θα διεξάγεται σε μέρα και ώρα που θα  ορίζει η Οργανωτική Επιτροπή του Παιδικού πρωταθλήματος.
Σε αυτή την περίπτωση οι ομάδες πρέπει να ειδοποιούνται  έγκαιρα  για την ημερομηνία διεξαγωγής  του αγώνα.

6.Τα σωματεία θα φροντίσουν για τη γνωστοποίηση  του προγράμματος των αγώνων  στα γήπεδα που πρόκειται να διεξαχθούν.

7. Αγώνας που δε διεξάγεται χωρίς υπαιτιότητα των διαγωνιζόμενων ομάδων θα διεξάγεται με απόφαση της διοργανώτριας την πρώτη ελεύθερη από το αγωνιστικό πρόγραμμα ημερομηνία, τηρουμένων των προθεσμιών.

8.Κάθε  διαγωνιζόμενη ομάδα είναι υποχρεωμένη, όπως ορίζει  το άρθρο 16 του ΚΑΠ:

α) να έχει στη διάθεση του Διαιτητή -από την έναρξη του αγώνα μέχρι τη λήξη του-η μεν γηπεδούχος τέσσερις (4) μπάλες, η δε φιλοξενούμενη  δυο (2) μπάλες κανονικές και σε καλή κατάσταση.

β)Φαρμακευτικό υλικό. Κάθε ομάδα πρέπει να είναι εφοδιασμένη με το κατάλληλο φαρμακευτικό υλικό, για τη χρησιμοποίηση του από τους ποδοσφαιριστές.

Επισημαίνουμε την ιδιαίτερη ευαισθησία  που θα πρέπει  να διακρίνει τις ομάδες  στο θέμα της παροχής ιατρικών υπηρεσιών και πρώτων βοηθειών, δεδομένου  ότι η υγεία των ποδοσφαιριστών και ιδιαίτερα  αυτών που έχουν νεαρή ηλικία πρέπει να είναι πρωταρχικό μέλημα όλων μας.

9. Κάθε  τι που δεν προβλέπεται από την Αθλητική Νομοθεσία και τον Κ.Α.Π  θα επιλύεται  από την Επιτροπή Αναπτυξιακού προγράμματος  και Παιδικού Πρωταθλήματος της Ένωσης.

ΑΡΘΡΟ 14: ΤΕΛΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
1.Για όλα τα ζητήματα των αγώνων έχουν εφαρμογή  οι διατάξεις του Κ.Α.Π εκτός των ειδικών ρυθμίσεων που γίνονται με αυτή την προκήρυξη.

2.Για οργανωτικά και άλλα ζητήματα που δεν προβλέπονται από την παρούσα, οι ομάδες που συμμετέχουν θα απευθύνονται στην Επιτροπή Αναπτυξιακού προγράμματος και Παιδικού Πρωταθλήματος της Ένωσης, η οποία θα επιλαμβάνεται και όπου κρίνει αναγκαίο  θα θέτει τα αντίστοιχα θέματα  υπό την κρίση των αρμοδίων οργάνων και του Δ.Σ της.

3.Η Ε.Π.Σ Αργολίδας διατηρεί αυτοδίκαια  το δικαίωμα για την αποκλειστική και χωρίς όρους διαχείριση των πάσης φύσεως εμπορικών, διαφημιστικών και τηλεοπτικών  που αφορούν  τους αγώνες και τους παίκτες των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων, σε όλες  τις αγωνιστικές κατηγορίες των Αντιστοίχων Πρωταθλημάτων.
Ο ακριβής  καθορισμός διεξαγωγής των αγώνων όσον  αφορά τη συγκεκριμένη μέρα, ώρα, καθώς και το διαθέσιμο  γήπεδο( κατά προτίμηση χόρτο) που θα προτείνει  η γηπεδούχος  ομάδα θα προκύπτει  ύστερα από συνεννόηση  των αγωνιζόμενων  ομάδων  και σε συνεργασία  με την οργανωτική επιτροπή που θα έχει και την τελική ευθύνη να ορίσει το παιχνίδι  αν οι ενδιαφερόμενες  ομάδες δεν μπορούν να συναποφασίσουν.  Σε κάθε περίπτωση ωστόσο  θα τηρείται η σειρά  των αγώνων του προγράμματος  που σας κοινοποιούμε, ενώ τυχόν  αναβολή  θα γίνεται από την οργανωτική  επιτροπή για σοβαρούς λόγους. Σας υπενθυμίζουμε ακόμα ότι αν  ένα παιχνίδι αναβάλλεται, η διεξαγωγή  του θα ορίζεται  αυστηρά εντός των  δεκαπέντε επόμενων ημερών. Ακόμη,  προκειμένου να  διευκολύνουμε  τις απαραίτητες  επαφές και τις μεταξύ μας (σας) συνεννοήσεις,  σας  επισυνάπτουμε  τα μέλη των επιτροπών  πρωταθλήματος  και τους υπεύθυνους των ομάδων που συμμετέχουν. 
Τέλος, η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ   αποφάσισε  η έναρξη των αγώνων  του ΠΑΙΔΙΚΟΥ πρωταθλήματος  κατ. ΠΑΙΔΩΝ (1997 και 1998) να  πραγματοποιηθεί το  Σάββατο 10/12/2011 και την Κυριακή 11/12/2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes