ΗΓΟ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ-ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 3-0


Άτυχη στον σημερινό αγώνα η Ένωση Ερμιονίδας αφού ηττήθηκε από τον Μανδραικό με το βαρύ  σκορ 3-0.

Μεγάλος άτυχος της σημερινής αναμέτρησης ο Στέλιος Τσολακούδης ο οποίος στο 15 πέτυχε αυτογκόλ σε βάρος της ομάδας μας με το σώμα  μετά από σούτ του Παπουτσή   και στο 31 λεπτό τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Κάνδια. Μάλιστα μεταφέρθηκε στο Αττικό νοσοκομείο με πρόβλημα στον ώμο.
Στο 25 λεπτό ο Σωπιάδης είχε μεγάλη ευκαιρία να φέρει τον αγώνα στα ίσια αλλά το πλασέ πού έκανε η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Τζουρομάνη.
Στο 65 λεπτό ο Παπαπαναγιώτου με κεφαλιά έκανε το 2-0 και πέντε λεπτά αργότερα ο Δερμιτζάκης διπλασίασε τα δοκάρια για την Ένωση.
Το ίδιο σκηνικό και στο 82 με τον νεοεισελθόντα Λιοσάτο να πετυχαίνει το τρίτο τέρμα για τον Μανδραικό και δύο λεπτά αργότερα ο Μπούρας να σημαδεύει για Τρίτη φορά τα δοκάρια του Μανδραικού.
ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Τζουραμάνης, Παπουτσής, Γεωργιάδης Π., Παπαπαναγιώτου, Χέλης, Κοχλιώτης, Πλαβούκος (61' Αράπογλου), Τουρνάς (76' Λιοσάτος), Φώσκολος (46' Παυλίδης), Ραπτόπουλος, Γκαβζίδης
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ : Λάμπρου, Τζιέρης, Μπούρας, Κοζοκάρου (75' Μενίκου), Τσολακούδης (31' λ.τρ. Κάνδιας), Στάμος, Κρίστο, Δημητρουλόπουλος, Σωπιάδης, Δερμιτζάκης, Τζώρτζης (60' Κούσης)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes