ΗΓΟ

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 2-2



Μετά από ένα πλούσιο σε γκολ και φάσεις Ένωση Ερμιονίδας και Ατρόμητος Χιλιομοδίου ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2-2. Ο αγώνας ήταν σκληρός και αυτό το μαρτυρούν οι δύο κόκκινες κάρτες και οι επτά κίτρινες πού έδειξε ο διαιτητής Γκοβέσης από την Αρκαδία. Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ό διαιτητής αδίκησε σε κάποιες φάσεις την Ένωση .

Στο 1 λεπτό γκολ με το «καλημέρα» για το Χιλιομόδι όταν ο Στάμος ανέτρεψε τον Κουσκουνά μέσα στην περιοχή και ο ίδιος ποδοσφαιριστής με πέναλτι έκανε το 0-1
Στο 4 λεπτό ο Δερμιτζάκης σούταρε μέσα από την περιοχή αλλά ο Πανούσης απέκρουσε σωτήρια
Στο 14 λεπτό δυνατό σούτ του Δημητρουλόπουλου έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ
Στο 15 ο Τσαούσης εκτέλεσε φάουλ και η μπάλα έφυγε άουτ
Στο 27 ο Κουσκουνάς βγήκε τετ α τετ με τον Γκιόκα αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια
Στο 29 λεπτό ο Τσουμάνης σούταρε έξω από την περιοχή και ο Γκιόκας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας της Ένωσης και αντικαταστάθηκε από τον Λάμπρου.
Στο 37 λεπτό σουτ του Κάνδια έξω από την περιοχή μπλόκαρε ο Πανούσης
Στο 39 λεπτό ένα εκπληκτικό γκολ από τον Cojocaru όταν βρέθηκε μόνος του μεταξύ κέντρου και περιοχής εξαπέλυσε ένα δυνατό αριστερό σουτ καρφώνοντας την μπάλα στο παραθυράκι του Πανούση κάνοντας το 1-1.
Με αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια
Στο 57 σέντρα σούτ από τον Cojocaru απέκρουσαν οι αμυντικοί.
Στο 62 λεπτό το Χιλιομόδι κέρδισε φάουλ στο ύψος της περιοχής και αριστερά ,το εκτέλεσε ο Παππάς χαμηλά η μπάλα πέρασε κάτω από το τοίχος και τον Λάμπρου κάνοντας το 1-2.
Στιο 64 λεπτό κρεμαστό σούτ του Μυριώτη απέκρουσε ο Λάμπρου
Στο 73 λεπτό δεύτερη κίτρινη στον Ξύδη για επικίνδυνο παιγνίδι
Στο 76 λεπτό εκτέλεση φάουλ από δεξιά για την Ένωση η μπάλα στον Στάμο πού ανατράπηκε από τους αμυντικούς του Χιλιομοδίου .Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Κούσης κάνοντας το 2-2.
ΣΤΟ 82 το Χιλιομόδι θα μείνει με 9 παίκτες αφού ο Τσαούσης θα αντικρίσει την κόκκινη κάρτα ( 2 κιτρινη) για σκληρό παιγνίδι   
Στο 90 λεπτό σούτ του Δερμιτζάκη η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Πανούση
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Γκοβέσης Δημήτρης (ΑΡΚΑΔΙΑΣ)
ΒΟΗΘΟΙ : Τριανταφύλλου Κ-Γρηγορίου Κ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Γιάννης Δουβίκας): Γκιόκας, ( 31 λ.τρ Λάμπρου)  Τζιέρης, Μπούρας, Τσολακούδης, Κάντιας, (46 Κούσης), Δημητρουλόπουλος, Στάμος Κωνσταντινίδης  (24 Cojokaru), Μενίκου , Δερμιτζάκης, Τζώρτζης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Παντελής Κουρούπης): Πανούσης, Μαστρογιαννόπουλος ( 49 Μπαλλής)Παπαϊωάννου , Τσαούσης , Βλάσσης, Παππάς, Πανακούλιας, Ξύδης, Μυριώτης,( 90 Ιατρόπουλος) , Κουσκουνάς, , Τσουμάνης ( 57 Κορδαλής) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes