ΗΓΟ

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΤΖΩΡΤΖΗΣ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΕΜΑΤΟΣτο blog της ΕΝΩΣΗΣ Ερμιονίδας , μίλησε ο επιθετικός της ομάδας Γιάννης Τζώρτζης  και αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Ο Γιάννης Τζώρτζης  μίλησε και για την φετινή του ομάδα, την Ένωση Ερμιονίδας.
Αναλυτικά αυτά που είπε στο ermionidafc.blogspot.com.
Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στα Λουκίσια :

'' Η ομάδα έκανε δεκαέξι  φιλικούς αγώνες , δύο επίσημους ένα για το super cup και ένα για το κύπελλο  και δοκίμασε πράγματα ώστε να είναι έτοιμη  και πιστεύω πως θα είναι.
 Όσο για την δύσκολη πρεμιέρα, κόντρα στα Λουκίσια  η ομάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη για το συγκεκριμένο παιγνίδι και με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα.
 Για το φετινό επίπεδο της κατηγορίας και αν μπορεί η Ένωση  να σταθεί αξιοπρεπώς σε αυτή;
 ''Θεωρώ πως το επίπεδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από πέρυσι , διότι αγωνίζονται πολλοί ποδοσφαιριστές πού προέρχονται από μεγαλύτερες κατηγορίες. Απ' ότι δείξαμε στα φιλικά, με βάση την απόδοση της ομάδας σε ορισμένα ματς, μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα επίσημα για να το πετύχουμε''.

Για το λόγο για τον οποίο αξίζει να παρακολουθήσει κανείς την  φετινή Ένωση Ερμιονίδας:

 ''Ο κόσμος αξίζει να  δει φέτος την  Ένωση  γιατί στηρίζεται σε  αρκετούς παίκτες της Ερμιονίδας οι οποίοι  μαζί με τις προσθήκες που αποτελούνται από έμπειρους ποδοσφαιριστές  έχουμε σχηματίσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο .
Την προηγούμενη περίοδο με τα χρώματα του Κρανιδίου πέτυχες 11 τέρματα. Φέτος τι μπορούμε να περιμένουμε από τον Τζώρτζη;
Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της .
Από τον  κόσμο της Ερμιονίδας τι περιμένεις:
Όχι μόνο εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου περιμένουμε να δούμε το γήπεδο κάθε Κυριακή γεμάτο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes