ΗΓΟ

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΑΓΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Κρανίδι 23/05/2014

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί, στο Δημοτικό Γήπεδο Κρανιδίου, φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της Ένωσης Ερμιονίδας και της ομάδας Φίλοι Βαζέχα.
Τα έσοδα θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στο «Σύλλογο Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ».
Είναι τιμή μας να συνεισφέρουμε ένα μικρό πετραδάκι στο τεράστιο αυτό έργο της συμπολίτισσάς μας, κυρίας Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη. Ξέρουμε καλά ότι προτεραιότητα στη ζωή μας έχουν τα παιδιά και αυτό η κυρία Βαρδινογιάννη το έχει αποδείξει έμπρακτα όσον αφορά στα παιδιά όλου του κόσμου αλλά και στα παιδιά του τόπου μας.
Στη γιορτή λοιπόν για την άνοδο της ομάδας μας στην Β’ Εθνική Κατηγορία, θα συμμετάσχουν προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως: Κριστόφ Βαζέχα, Μάριο Γκαλίνοβιτς, Άγγελος Μπασινάς, Στράτος Αποστολάκης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιάννης Καλιτζάκης, Σταύρος Τζωρτζόπουλος και άλλοι εν ενεργεία παίκτες Α’ Εθνικής όπως και παλαίμαχοι.
Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους για να βοηθήσουμε και εμείς, οι κάτοικοι Ερμιονίδος, αυτό τον ιερό σκοπό που θα μας βρίσκει πάντα συμμάχους.

Τιμή εισιτηρίου: 10 €
Με τιμή εκ. του Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος
Ιωσήφ Ελ. Μερτύρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes