ΗΓΟ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ . ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ο ΤΖΙΕΡΗΣ




Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το απόγευμα στο γήπεδο Κρανιδίου η προετοιμασία της Ερμιονίδας για τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον
Άρη Αιτωλικού. Η μοναδική απουσία πού υπάρχει στο απουσιολόγιο του Ρομπέρτο Μπολάνο είναι ο Φώτης Παπανικολάου  ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική και τελευταία από τις κάρτες πού είχε συμπληρώσει. Αντίθετα επανέρχεται ο Αργύρης Τζιέρης ο οποίος  εξέτισε την τιμωρία από την κόκκινη κάρτα πού είχε αντικρίσει στον αγώνα με τον Ατρόμητο Αχαΐας και είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική.
Η αποστολή των « κυανοκίτρινων» θα αναχωρήσει από την Ερμιόνη το μεσημέρι του Σαββάτου και εκτός απροόπτου την  δεκαοκτάδα θα την αποτελούν οι :  Πονηρός, Τζιέρης, Τσώνης, Ιασωνίδης, Σαμαράς, Κιοσσές, Στάικος, Σιμελίδης, Carlos, Δήμας, Βλαχόπουλος ( πιθανή ενδεκάδα) , Μαυρόπουλος, Κρίστο, Κολόκας ,Κραβαρίτης, Λαζάρου   Σχοινάς, Μουκίδης .
Η αποστολή θα διανυκτερεύσει στο Μεσολόγγι. Την Κυριακή αναμένεται να ταξιδέψουν και πολλοί φίλαθλοι από την Ερμιονίδα για να ενισχύσουν την ομάδα.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes