ΗΓΟ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 4-0

Βατερλό του Παναργειακού στο Κρανίδι από την πρωτοπόρο Ένωση Ερμιονίδας με 4-0 μπροστά σε 2000 !!!!! θεατές. Η Ερμιονίδα  σαφώς
ανώτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα ευτύχησαν να πετύχουν δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα  και από το σημείο αυτό η ψυχολογία της ομάδας πήγε στο ζενίθ αντίθετα με τους φιλοξενούμενους πού δεν μπορούσαν να κάνουν ούτε φάση μπροστά στην εστία του Πονηρού.
Το φίλμ του αγώνα
Στο 5 μόλις λεπτό γκολ για την Ενωση  όταν ο Στάικος πέρασε την μπάλα πάνω από τον Κατσιαούνη και έβαλε φωτιά στις εξέδρες του γηπέδου. Στο 7 λεπτό παράλληλη σέντρα του Κάπλατζη από αριστερά δεν πρόλαβε ο Αγγελόπουλος να γίνει απολιτικός.  Στο 10 λεπτό σέντρα του Συμελίδη μέσα στην περιοχή στον Στάικο ο τελευταίος κατέβασε ωραία την μπάλα με το στήθος έδωσε την μπάλα στον Βλαχόπουλο και αυτός με πλασέ έκανε το 2-0 μέσα σε αποθέωση. Στο 44 λεπτό ο Συμελίδης πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με πλασέ έκανε το 3-0. Στο 65 λεπτό τραγικό λάθος του αμυντικού των φιλοξενουμένων Ισούφη πού στην προσπάθειά του να πάρει την μπάλα με το στήθος μέσα στην περιοχή , αυτός την έστρωσε στον Στάικο πού πλάσαρε ιδανικά τον Κατσιαούνη κάνοντας το τελικό 4-0 βάζοντας φωτιά στην κερκίδες του γηπέδου.
Ενωση Ερμιονίδας ( Ρομπέρτο Μπολανο) : Πονηρός, Παπανικολάου, Τσώνης , Ιασωνίδης ( 40 λ.τρ. Τζιέρης), Κολόκας, Κιοσσές ( 35 λ.τρ. Μαυρόπουλος),Στάικος, Συμελίδης, Κάρλος, ( 65 λ.τρ. Μουκίδης), Δήμας, Βλαχόπουλος.
Παναργειακός ( Μπλ. Κόλα) : Κατσιαούνης,Ζίου, ( 46 Ισούφη),Φλώρος, Μπόμπος ( 46 Μαρίνης 53 λ.τρ. Τριμπόνιας),   Φίλης, Παπαιωάννου, Αγγελόπουλος, Λουμπαρδέας ,Σπανός, Σιώκος, Κάπλατζης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes