ΗΓΟ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ 4-0



 Άνετη νίκη για την Ένωση Ερμιονίδας απέναντι στο ΠΦΟ Πανόπουλο με σκορ 4-0 μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους της.
Ο αγώνας δεν αντέχει μεγάλης κριτικής αφού η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια.
Στο 1’ λεπτό σέντρα-σούτ του Κρίστο απέκρουσε δύσκολα ο Αντωνόπουλος. Στο 3 λεπτό ο Συμελίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή. Στο 17’ λεπτό δυνατό σουτ του Στάικου η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Αντωνόπουλου. Στο 22 λεπτό σουτ του Κρίστο η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 26’ λεπτό δύσκολη απόκρουση του Αντωνόπουλου σε δυνατό σούτ του Κάρλος . Στο 31’ λεπτό δυνατό σούτ του Συμελίδη η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 39 λεπτό πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής με κεφαλιά ύστερα από σέντρα ακριβείας του Σταικου από δεξιά έκανε το 2-0. Στο 42 λεπτό ο Κρίστο με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 57 λεπτό δυνατό σουτ του Οικονομόπουλου η μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Πονηρού. Το τελικό 4-0 έκανε στο 70 λεπτό ο Παπασταύρου με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Λαζάρου από δεξιά.
Ενωση Ερμιονίδας : Πονηρός, Λαζάρου , Τσόνης ( 52’ Βιρβίλης), Κολόκας, Δήμας, Μαυρόπουλος, Σταικος, Συμελίδης, ( 46’ Παπασταύρου), Σχοινάς, Κάρλος, ( 46’ Μουκίδης), Κρίστο.
Αστ.Αμαλιάδας : Αντωνόπουλος, Σιούλας, ( 67’ Αστέρης), Κωνσταντόπουλος, Παικόπουλος, Κουτελιέρης, Καμαρινός, Βουτσής, Μπουτσικάκης, Αλαϊμπέου, Οικονομόπουλος, Καραχάλιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes