ΗΓΟ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ

Κρανίδι 23/08/2013


Ο Πρόεδρος το Δ.Σ. της Ένωσης Ερμιονίδας , το προπονητικό τιμ , οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι της ομάδας , με την ολοκλήρωση των έργων στο γήπεδο Κρανιδίου , θέλουν να ευχαριστήσουν τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο για την ..........
τοποθέτηση της δεξαμενής , την τοποθέτηση επιθεμάτων χλοοτάπητα στα προβληματικά σημεία του γηπέδου και την συντήρηση του.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γεωπόνο του Δήμου κύριο Βασίλη Πασσαλή και τους συνεργάτες για την άριστη συνεργασία μας και την ακούραστη προσπάθειά τους.

Επίσης ευχαριστούμε τους επαγγελματίες που προσέφεραν αφιλοκερδώς υλικά και εργασίες και συγκεκριμένα :

Τούς αδελφούς Αποστόλου για την εκσκαφή ,το σκυρόδεμα ΚΡΑΝΙΔΙ Α.Ε. , το σκυρόδεμα ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΠΕΤΟΝ ΕΠΕ για την βάση της δεξαμενής , τον Σερέτη Αναστάσιο για τις εργασίες στην υδραυλική εγκατάσταση    , τον Κοτσοβό Δημήτριο για τις εργασίες στα βαψίματα και τον Λευκαδίτη Γιάννη για την καθημερινή προσφορά του σε νερό και ορισμένους φιλάθλους πού βοήθησαν με την εθελοντική τους εργασία.

Η παραπάνω προσπάθεια δείχνει ότι σε αυτή την δύσκολη χρονιά η Ένωση Ερμιονίδας χρειάζεται την εθελοντική προσφορά όλων μας , για να πετύχει τους στόχους της στην Γ Εθνική Κατηγορία και να λειτουργήσουν τα υπόλοιπα τμήματα :  Η ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ 2012 και τα τμήματα των Ακαδημιών που λειτουργούν στην Ερμιόνη και φέτος θα λειτουργήσουν και στο Κρανίδι στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και αφορούν ένα σημαντικό αριθμό παιδιών, περίπου 120, πού ευελπιστούμε να αυξηθεί..

Γραφείο τύπου Ένωσης Ερμιονίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes