ΗΓΟ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-Α.Ο.ΤΡΑΧΩΝΕΣ ΑΛΙΜΟΥ 2-2




Σε φιλικό αγώνα πού έγινε στο γήπεδο Κρανιδίου παρουσία 150 περίπου φιλάθλων η Ένωση Ερμιονίδας  αναδείχτηκε  ισόπαλη με τον ,,,,,,,
Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου με σκορ 2-2.

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Κορωνίδας Κοιλάδας Παντελή Τσιρτσίκου πού έχασε πριν λίγες ημέρες την ζωή του σε τροχαίο.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Σαγανάς στο 30 λεπτό με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Βουρλούμη . Στο 39 λεπτό ο Βλαχόπουλος με πλασέ έκανε το 1-1 ύστερα από μπαλιά του Κανελλόπουλου. Στο 41 λεπτό ο Στάικος με νέο πλασέ έδωσε την πρωτοπορία στους γηπεδούχους . Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Σαγανάς με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Κώστας Ιωαννίδης με βοηθούς τους Χρήστο Κατσώνα και Ανδρέα Αργυρόπουλο όλοι από το Σύνδεσμο διαιτητών Αργολίδας

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ :

Ένωση Ερμιονίδας : Πονηρός, Παπανικολάου, Σαμαράς, Τσώνης , Κολόκας, Μουκίδης, Στάικος, Συμελίδης, Κανελλόπουλος, Δήμας, Βλαχόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν  Γκιόκας, Μπούρας, Βιρβίλης, Κιοσσές, Κρίστο, Λαζάρου, Σχοινάς, Φράγκος και Παπασταύρου.

Α.Ο.Τραχώνων : Χώνος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Δάρρας , Μπούκουρης, Γούλας, Καλιπολλίτης, Καραμέρης, Σαγανάς, Branday , Σαπαλίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν :  Γκόνδρος, Λέτσο, Ελευθεριάδης, Γαβριήλ, Μανωλιάδης, Τουρουτζόγλου, Δρυμούζης, Σταθακόπουλος, Καίδης Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes