ΗΓΟ

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ-ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ 2-0

 
Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του κυπέλλου Αργολίδας πήρε την Τετάρτη το απόγευμα στο γήπεδο της Ερμιόνης η Ένωση Ερμιονίδας με αντίπαλο
τον Ερμή Κιβερίου ομάδα της Α1 κατηγορίας Αργολίδας. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού οι φάσεις πού έγιναν μπροστά στις δύο εστίες ήταν ελάχιστες με αποτέλεσμα να ακούγονται μουρμούρες από τους διακόσιους περίπου θεατές. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιγνιδιού άλλαξε και από τις δύο ομάδες . 
Αναλυτικά
Στο 11 λεπτό σέντρα του Σαμαρά η μπάλα πήγε στον Μουρατίδη μέσα στην περιοχή σουτ του τελευταίου η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παναγάκου
Στο 28 λεπτό εκτέλεση φάουλ από τον Μουρατίδη η μπάλα στην περιοχή του Παναγάκου εκεί πετάχτηκε ο Τσώνης και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 38 λεπτό ο Lawson είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή ( πέταξε την μπάλα εκτός γηπέδου) Ρατσιάτου και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.
Στο 49 λεπτό ο Κρίστο μπήκε μόνος του στην περιοχή και την τελευταία στιγμή έπεσε στα πόδια του ο Παναγάκος και απεσόβησε το σίγουρο γκολ.
Στο επόμενο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μακρίδη όταν σούταρε μέσα από την περιοχή λίγο άουτ.
Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Ένωση  στο 53 λεπτό όταν ο Σαμαράς έβγαλε σέντρα από αριστερά και πετάχτηκε ο Μακρίδης στην καρδιά της άμυνας του Κιβερίου το πλασέ πού έκανε η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παναγάκου.
Στο 55 λεπτό ο Κριστο έκανε σέντρα από δεξιά στο σημείο του πέναλτι εκεί πετάχτηκε ο Ταμπάκης και κυιολεκτικά κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα του  ανοίγοντας το σκορ.
Στο 62 λεπτό άτσαλο διώξιμο του Δημητρίου μέσα στην περιοχή της Ενωσης η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίχτυα και την τελευταία στιγμή απέκρουσε ο Γκιόκας η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε κόρνερ.
Στο 63 λεπτό νέο δοκάρι αυτή την φορά για την Ένωση όταν ο Μακρίδης σέντραρε από αριστερά η μπάλα έφτασε λίγο έξω από την περιοχή εκεί ο Μιχαλάκης σούταρε και η μπάλα χτύπησε στην ρίζα του δεξιού δοκαριού και έφυγε άουτ.
Στο 68 λεπτό η Ένωση διπλασίασε τα τέρματα της με πλασέ του Μουρατίδη  ύστερα από πάσα του Μιχαλάκη.
Στο 78 λεπτό σουτ του Στάικου η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 84 λεπτό σουτ του Κρίστο η μπάλα λίγο άουτ.
Ο διαιτητής Ρατσιάτος ήταν αρκετά καλός. Δίκαιη η αποβολή του Lawson αφού πέταξε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ( Δημήτρης Σπανός) : Γκιόκας, Παπανικολάου Σαμαράς, Τσώνης , Δημητρίου , Μπούρος ( 72 Φλεβαράκης) , Κρίστο , Μουρατίδης ( 81 Δημαράκης) , Μακρίδης , Δήμας, Μιχαλάκης ( 68 Σταικος)
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ ( Λουκάς Κούρος) : Παναγάκος, Ταμπάκης, ( 66 Βαρβουλέτος, Σχίζας , Φίλης, Σελλής, Διαμαντής , Orlu , Lawson, Ben oumar,(79 Κατσιδράμης) ,  Φασουλής,( 75Καλύβας),  Σαρρής
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes