ΗΓΟ

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΝΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ MATCH REPORTS ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ


Μίνι αφιέρωμα στις πρωταθλήτριες χειμώνα της Δ Εθνικής έχει σήμερα η εφημερίδα Match Reports. Ο Δημοσιογράφος Βασίλης Κολλάρος μίλησε με τον προπονητή της ομάδας Δημήτρη Σπανό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας :




Πραγματικό τρένο η Ένωση Ερμιονίδας έχει χαράξει δρομολόγιο προς τη νέα Γ' Εθνική. Και είναι αποφασισμένη , να φτάσει στον προορισμό της κατακτώντας την πρώτη θέση στον 7ο όμιλο, κάτι που δείχνει με τις εξαιρετικές επιδόσεις της Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στη Δ' Εθνική μαζί με την πρωτοπόρο του 3ου ομίλου Κοζάνη (23 γκολ) και παραμένει αήττητη, μετρώντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες, αποτελέσματα που της έχουν ήδη χαρίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.


Για τον οδηγό, όμως, του τρένου, τον Δημήτρη Σπανό, σημασία έχει «να κατακτήσεις τον τίτλο την άνοιξη και όχι να είσαι πρωταθλητής μόνο το χειμώνα». Όσο για τα μυστικά της επιτυχίας, ο έμπειρος προπονητής σχολιάζει: «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές, στη δουλειά μας, καθώς η διοίκηση μας παρέχει όλα όσα χρειάζονται, προκειμένου να μην ασχολείται κανείς από το ποδοσφαιρικό τμήμα με εξωαγωνιστικά ζητήματα.


Δεν έχουμε κανένα άγχος κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Διαθέτουμε ένα από τα καλύτερα ράστερ στην κατηγορία, ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα και νέους με ταλέντο, στοιχεία βασικά για πρωταθλητισμό».


Όσο για τη νέα χρονιά, ο Σπανός τόνισε: «Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα, και θεωρώ ότι θα μπορέσουμε στο 2015 να φτάσουμε στους στόχους μας».





Β. ΚΟΛΛΑΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes