ΗΓΟ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ : ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ



Μετά  από πέντε  περίπου μήνες στην Ένωση   Ερμιονίδας  επαγγελματικοί  λόγοι εκτός ποδοσφαίρου  με αναγκάζουν  αυτή την χρονική στιγμή να αποχωρήσω  από την ομάδα.  Μία ομάδα πού την αφήνω στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 7ο όμιλο της Δ  Εθνικής και πιστεύω ότι το αξίζει γιατί παίζει την καλύτερη μπάλα και έχει ένα έμψυχο υλικό πού το βρίσκεις μόνο σε μεγαλύτερες επαγγελματικές κατηγορίες με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές .
  Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους πίστεψαν σε μένα και μ’ έφεραν στην ομάδα, την διοίκηση  τους φιλάθλους, και τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την άψογη συνεργασία πού είχαμε  όλο αυτό το διάστημα πού έμεινα μαζί τους. Πιστεύω πως είναι πολύ καλοί  ποδοσφαιριστές  καλά παιδιά και στο τέλος θα πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.
  Επίσης θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ομάδας κύριο Δημήτρη Πάλλη για την συνεργασία μας  ο οποίος είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος ένας κύριος με Κ  κεφαλαίο  και θέλω να του ευχηθώ από καρδιάς  να δει την ομάδα εκεί πού επιθυμεί   και μακάρι να υπάρχουν τέτοιοι πρόεδροι στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλους  τους φιλάθλους  Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος.
ΧΡΗΣΤΟΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | coupon codes